Kézi mixerrel lehet kemény tojáshabot csinálni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 16:01
1/10 anonim válasza:
Kemény tojáshabot már akkor is csináltak, amikor még nem volt elektromosság. Nagyanyám is villával csinálta, később a spirál rugós habverővel.
2/10 anonim válasza:
Lehet hát, akár villával is vagy azzal a spirálossal, amit az első írt.
3/10 A kérdező kommentje:
A tojáshabnak, teljesen keménynek kell lennie, vagy egy picit hígabbnak? Madártejbe lesz.
2012. jún. 27. 16:14
4/10 anonim válasza:
Abba jó kemény legyen, kézimixerrel elég gyorsan jó kemény hab verhető.
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor nekem mért nem sikerült?
2012. jún. 27. 16:27
6/10 anonim válasza:
olyan keményet lehet vele, hogy, ha felfordítod a keverőtálat benne marad. amikor már szép fényes akkor jó. tehetsz bele egy pici cukrot, vagy citromlevet, az is segít a jó állag eléréséhez.
7/10 anonim válasza:
Milyen kézi mixer?
Bot mixer?!
Mert ha az, akkor jó, hogy nem sikerül. Azt nem arra találták ki.
Habot verni habverővel lehet. Kézi, gépi, mechanikus, sima habverő, mindegy, a lényeg, hogy habverő legyen, és ne botmixer.
(botmixerre szerelhető habverő is van, de akkor más fordulatszám is kell.)
8/10 A kérdező kommentje:
Hát rájöttem, hohy azzal nem lehet. De amúgy mostmár sikerült, cdak nem azzal.
2012. jún. 27. 18:41
9/10 anonim válasza:
Szerintem te botmixerrel próbálkoztál, nem csodálom, hogy nem megy. A kézimixer teljesen más, nézz utána. Nekem (lemértem) 1 percembe telik kemény habot verni tojásfehérjéből a kézi mixerrel.
10/10 anonim válasza:
Mint már előttem is írták, a habnak olyan keménynek kell lennie, hogy ha fejjel lefelé fordítod a tálat, akkor benne marad. Géppel és kézzel is fel lehet verni olyanra, géppel gyorsabb, viszont a kézzel vert hab sokkal szellősebb, jobb az állaga tőle a piskótának, süteménynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!