Melyik a jobb a sima karfiol leves vagy a krém leves? És ehhez mit lehet második félét csinálni?
A karfiol levest jobb szeretem, az én szememben gusztábban néz ki, hogy minden benne levőt (zöldség stb.) külön látok.
Utána jó lehet:
Húsos ételek közül: akármilyen pörkölt-féle, vagy resztelt máj, brassói, körettel, esetleg valami sült oldalas főzelékkel
Hús nélküliek: paprikás-krumpli kolbásszal, tojásos nokedli ezekhez mehet az ubi-sali,
Esetleg rántott tök, sajt, tojás-pörkölt, hasonlók
Nekem is a karfiolleves jön be eredeti darabos, zöldséges változatban.
utána valami húsos rakottésztát, vagy vagy más laktató tésztát szoktam készíteni.krumplistészta, tojásos nokedli, sajtos-sonkás-tejfölös tészta, esetleg rizskoch vagy smarni.
vagy egy zöldséges rizottó egy kis csirkemájjal is finom lenne utána.
Bocsi!Szerintem ezek a krémlevesek úgy terjedtek el, hogy ha így tudja adni a babának (ami természetesen nagyon jó), akkor az már jó lesz a család többi részének is.
De ha lehet választani, akkor én maradok a hagyományosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!