Mit szoktatok másodiknak csinálni, ha karfiollevest főztök?
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 20:25
2/6 anonim válasza:
Mindig mást! Pl olyat szoktam ami nem puffaszt, mert a karfiol is eléggé puffasztó! :D
3/6 anonim válasza:
hagymáskrumpli, rántott szelet cemegeubi
rizseshús, tarhonyahús csalamádéval
rizs rántott sajt, gomba, tartármártás
sajtos-sonkás-tejfölös tészta
paprikáskrumpli
rakottkrumpli,
túrógombóc
5/6 anonim válasza:
Lehet akár pörkölt nokedlivel, de lehet, hogy egyszerűen palacsinta, vagy süthetsz túróslepényt, teljesen mindegy szerintem, a karfiol leves mindenhez jó. Max. a paradicsomos ételeket mellőzném.
6/6 anonim válasza:
karfiol leves után általában édes tésztát szoktam készíteni. máglyarakás, rozskoch, aranygaluska.
én pirospaprikás rántással készítem,így a piros színű ételek, pörköltfélék, paprikáskrumpli stb nem ízlene utána, és sok is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!