Mit lehet csinálni bolti leveles tésztából aprósütin kívül?
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 20:45
1/5 anonim válasza:
Talán itt találsz valami jót: [link] :)
2/5 anonim válasza:
Sózz be tonhalat, tegyél rá kis db vajat, szórd meg petrezselyemmel és csomagold be leveles tésztába. Süsd meg. 5*7 cm-es halakat vágj. Párolt zöldséggel nagyon jó.
Vágd fel, szórd meg márványsajttal, sonkával, rozmaringágakkal, lilahagymával, süsd meg.
3/5 anonim válasza:
Francia fordított almatortát. Kb. 5-6 almát meghámozol és szeletekre vágsz. Vajon cukorral, fahéjjal (esetleg levendulával és rozmaringgal) és pici alkohollal megpárolod. Én általában egy wok serpenyőben szoktam készíteni, aminek sütés előtt le tudom csavarozni a fogantyúját. Amikor már szép színű az alma, leveszem a tűzről és ráterítem a leveles tésztát. Picit megszúrkálom a tetejét és előmelegített sütőben közepes lángon addig sütöm, amíg szép színt kap a tészta. Kivéve a sütőből kiborítom egy tálra. Vigyázat, forró! Egyébként isteni!
4/5 anonim válasza:
Vanília pudingos meggyes süti szoktam belőle csinálni, nagyon finom.
A leveles tésztát lisztezett deszkán kicsit kinyújtom, kb 10 cm hosszú téglalap alakúra vagdosom, mindegyikre teszek hidegen kikeverhető pudingből 1-2 kanálnyit, rá cukrozott fahéjjal megyszórt 3-4 szem meggyet, tojással lekenem az alső három oldalát, a felső részt, amit ráhajtok középen bevagdosom és ráhajtom, majd összenyomkodom, tojással lekenem és közepes lángon megsütöm. Kb 12 db-ot ki lehet hozni belőle.
5/5 anonim válasza:
Én csíkokra vágva virslis rolót is szoktam belőle csinálni.sőt, ha feltekerve megsütjük a csíkokat,kihűtve sajtkrémmel, vagy édes habos krémmel is lehet tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!