Miért lesz az én sült csirkém husa száraz?
Figyelt kérdés
Sohasem lesz olyan szép omlós, ropogós, és aranybarna.
Mit rontok el!
2013. márc. 19. 11:59
1/4 anonim válasza:
Nekem ez vált be. Amikor a csirkecomb már megpuhult leveszem a foliát róla : A pecsnye lével amit a párolás során lett meglocsolom vissza teszem a sütöbe : 20 perc múlva megint meglocsolom .ezt 2szer ismétlem meg .omlos és úgy megsül ,hogy nem száraz és leomlik a húsról..
2/4 anonim válasza:
Én mindig sütőzacskóban sütöm, omlós és ropogós lesz. Még a töltött csirkét is. Egy nagy zacskóba beleteszem a minigrill rácsát, arra a csirkét, és bekötöm a száját. A zsír a zacskó aljába kerül, a hús pedig nem tocsog a levében. Már évek óta így csinálom.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
De nem tesztek semmilyen olyan füszert,amely puhitja a hust vagy omlóssá teszi?
2013. márc. 19. 12:49
4/4 anonim válasza:
Hirtelen sütöd, vagy túl magas hőfokon, ezért szárad ki.
Mindenféle hús úgy lesz omlós, kívül ropogós, ha lassan sütöd, alacsonyabb hőfokon, 140-150 körül, és inkább több ideig süsd.
Vagy tedd sütőzacskóba, én is úgy csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!