Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz az én sült csirkém...

Miért lesz az én sült csirkém husa száraz?

Figyelt kérdés

Sohasem lesz olyan szép omlós, ropogós, és aranybarna.

Mit rontok el!


2013. márc. 19. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem ez vált be. Amikor a csirkecomb már megpuhult leveszem a foliát róla : A pecsnye lével amit a párolás során lett meglocsolom vissza teszem a sütöbe : 20 perc múlva megint meglocsolom .ezt 2szer ismétlem meg .omlos és úgy megsül ,hogy nem száraz és leomlik a húsról..
2013. márc. 19. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én mindig sütőzacskóban sütöm, omlós és ropogós lesz. Még a töltött csirkét is. Egy nagy zacskóba beleteszem a minigrill rácsát, arra a csirkét, és bekötöm a száját. A zsír a zacskó aljába kerül, a hús pedig nem tocsog a levében. Már évek óta így csinálom.
2013. márc. 19. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De nem tesztek semmilyen olyan füszert,amely puhitja a hust vagy omlóssá teszi?

2013. márc. 19. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Hirtelen sütöd, vagy túl magas hőfokon, ezért szárad ki.

Mindenféle hús úgy lesz omlós, kívül ropogós, ha lassan sütöd, alacsonyabb hőfokon, 140-150 körül, és inkább több ideig süsd.

Vagy tedd sütőzacskóba, én is úgy csinálom.

2013. márc. 19. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!