Mit tegyek? 1 évetbetöltött babám nem akarja elfogadni az az ételt amitmi eszünk, a rizseshust, a rakott krumplit a rántott vagy sült hust sem mert a hust nem tudja megrágni a többi meg tul száraz és nem tudja lenyelni.
Na neeee!
1 éves babának nem is kell rántott húst, sült húst meg rakott krumplit ennie?
mégis hogy gondolod? Betöltötte az 1 évet és onnantól kezdve késsel-villával eszik????!!!!
Nyers paradicsomot NEM SZABAD ennie 1 évesen, csak később!!!!!
azt adj neki, amit meg tud enni, ha turmixolva tudja csak, akkor úgy!
a sült hús egy száraz valami, jó hogy nem tudja megenni!!!
szépen főzz meg zöldségeket hússal és törd/turmixold össze. ha száraz rakjál hozzá tejfölt vagy valamit!
mért, hogy szeretnéd ha a szalámit enné???!!! egészben lenyelve?! (én nem is adok neki szalámit)
második vagyok
ne aggódj, nem kell még egyedül ennie :)
szerintem sokan túloznak, hogy azt eszi, amit a szülők :)
mert pl. valamelyk nap rakott padlizsánt főztem, és a baba is azt ette, DE kivettem neki padlizsánt, rizst, darálthúst, tejfölt és összeturmixoltam, és úgy ette. tehát tulajdonképpen azt ette, amit én, csak nem ÚGY :))
kedves harmadik!
az én babám 2 hete volt 1 éves, és a védőnő azt mondta a záróvizsgálaton, hogy NE egyen nyers paradicsomot.A gombán kívül ez volt az egyetlen, amit mondott, hogy nem ehet( + felvágottak, ilyesmik)
megfőzve eheti, de nyersen nem.
én ezért mondtam a kérdezőnek, de úgy látszik, a védőnők között sincs közös álláspont :)))
Minden baba másképp fejlődik, várd meg, hogy mikor lesz érett rá, hogy mást is egyen.
Tény, hogy rágófog nélkül nem fog tudni húst enni!
Amúgy is csak fokozatosan, ne akarj egyszerre sokat.
Szaftosabb dolgokkal kezd, ne száraz rizzsel,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!