Pontosan, hogyan kell készíteni a vajas, petrezselymes kukoricás rizst rántott húshoz? Mit lehet adni még hozzá, hogy ne legyen száraz?
Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 10:07
1/6 anonim válasza:
Ha ezeket a hozzávalókat akarod felhasználni, én igy csinálnám: A vajon megpiritok l bögre rizst pirosra, majd felengedem 2 bögre vizzel. Ha forr, bele mehet a bögrényi kukorica konzerv, ami le van szürve, mert a leve nem kell. Ha ujra felforrt kicsire veszem, és 15 percig fedő alatt főzöm. Majd még 5 percig pihen, utána villával fel lehet borzolni. A petrezselymet tálalás előtt frissen szórnám rá, mert a forró nem tesz jót neki. Ha belefőzöd csunya lesz a petrezselyem.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Lehet, hogy hülye kérdés, de mi az, hogy pirosra? Az milyen? Nem marad piros a rizs?
2010. okt. 23. 09:41
3/6 anonim válasza:
Zsiradékon - kb 0,5 dcl olajon piritsd a rizst zsemle szinüre - az inkább illik a szinére , igazad van.
4/6 A kérdező kommentje:
:)) amikor életembe először pirítottam hagymát, jó sötltbarnára átsütöttem :)) persze menni kellett a boltba másikért, mert csak az a kettő volt otthon,amit megégettem :))
ksözönöm!
2010. okt. 23. 11:38
5/6 anonim válasza:
Remélem a rizs nem fog úgy járni. Különben a rizs piritása után vághatsz a rizsre l kis fej hagymát is, attól is szaftosabb lesz.
6/6 anonim válasza:
Szivesen, A hagyma tényleg jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!