Az "A" rizst is át kell mosni?
Sokszor készítettem B-rizst, de most csak "A" volt a boltban, változtassak vmiben az elkészítés során?
átmosás, pirítás, víz só, fedő alatt 10-15 p lángon, tűzról le 10p pihi.
Egy szóval sem írtam baktériumokat, és hasonlókat.
Egyszerűen gusztustalan, hogy amit mások mezítláb taposnak nappal, éjjel benne szaladgálnak a hörcsögök, pockok, egeret, egyéb rágcsálók, az úgy kerüljön a fazekamba, hogy előtte meg sem mosom!
Ízlések és pofonok .... Nekem a gyomrom forog tőle! Tied nem?
"Egyszerűen gusztustalan, hogy amit mások mezítláb taposnak nappal, éjjel benne szaladgálnak a hörcsögök, pockok, egeret, egyéb rágcsálók, az úgy kerüljön a fazekamba, hogy előtte meg sem mosom!
Ízlések és pofonok .... Nekem a gyomrom forog tőle! Tied nem?"
ÉS szerinted ezen mi a szart segít az, ha átcsurgatsz rajta egy kis hideg vizet? :D Ennyire nem lehetsz agyatlan... :D
Egyszerűen csak nevetségesen finnyás vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!