A rizst mindig megszoktátok mosni mielőtt megfőzitek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 13:01
1/10 anonim válasza:
Én igen, nagy tésztaszűrőbe öntöm, aminek olyan a szitája, mint a teaszűrőnek, és folyó vízzel átmosom, a víz is szépen lecsepeg.
2/10 anonim válasza:
Én nem mindig, főleg ha levesbe kell , akkor direkt a csomagból rázok bele egy keveset.
3/10 anonim válasza:
Biztos velem van a baj...soha nem szoktam megmosni...:S Igaz, nem is csinálok túl sűrűn, nem igazán szeretem.
4/10 anonim válasza:
én csak zacskósriszt főzök,sosem mosm meg...megkellene?:O
5/10 anonim válasza:
Igen,én még a "zacskósrizst"is felbontom.és átmosom,mivel egyszer találtam benne egy sörösüveg darabot.Azóta bizalmatlan vagyok.
6/10 anonim válasza:
én mulkor 3 szo átmostam és gusztustalan lé folyt le.de ha piritani akarom nem mindig csinálom mert leég.
7/10 anonim válasza:
ha ránézésre tiszta én bevallom derekasan, hogy elhanyagolom a megmosást. minden mást megmosok, ezt nem szoktam.
8/10 anonim válasza:
én néhány éve úgy készítem el,mint a tésztát,forró vízban kifőzöm. ilyenkor utána mosom meg.
9/10 anonim válasza:
sosem mosom meg, felesleges. valójában ha van rajta valami az a főzés során megsemmisül. ez persze nem vonatkozik a söröskupakra...:D
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!Eddig én is mostam, de ezentúl nem fogom:)
2010. máj. 20. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!