Megfőzitek a csontos húsokat kirántás előtt?
Figyelt kérdés
Pl. a csirkecombot2010. aug. 14. 20:56
2/19 anonim válasza:
Én mindig, mert így biztos hogy nem lesz nyers és hamarabb is kész.
3/19 anonim válasza:
nem kell azzal tökölődni,simán panír neki azt had süljön, pl a csirkecomb a kedvencem,holnap az is lesz :D kirááály
4/19 anonim válasza:
Nem !! Dehogy is!!
Csak leszoktam fedni és kislángon sütöm az olajban jó sokáig.Így egyenletes megpuhul és átsül:)) Nyami,imádom!!:))
5/19 anonim válasza:
Soha.Fritőzben sütöm.15 percre állitom, soha nem lesz véres.
6/19 anonim válasza:
Ki szoktam csontozni a felső combot.Ha nagy ketté vágom.Az alsót pedig bevágom a csontjánál,hogy rendesen átsüljön.Régen parasztcsirke volt, ami nem olyan gyenge, ezt főzték meg kirántás előtt.Sokszor csak liszt és tojás panirban.
7/19 anonim válasza:
Ha főzöd az ízanyag egy része a vízbe megy.
8/19 anonim válasza:
Nem szoktam megfőzni. Ha túl nagynak találom, a csont mellett késsel kicsit bevágom. Lassú tűzön sütöm így mindig átsül rendesen.
9/19 anonim válasza:
Ha megfözöd, akkor már nincs semmi ize!
10/19 anonim válasza:
Fúj. Ezt régen csinálták, maikor nem volt még hűtőszekrény, hogy ne kelljen kidobni a húst, de semmi íze nincs így.
A titka, hogy kis lángon kell sütni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!