Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Megfőzitek a csontos húsokat...

Megfőzitek a csontos húsokat kirántás előtt?

Figyelt kérdés
Pl. a csirkecombot
2010. aug. 14. 20:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
És bevagdalni a húst:)
2010. aug. 15. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen csak közepesen,fedő alatt süsd.Benne maradnak a tápanyagok.
2010. aug. 16. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/19 K.Andi83 válasza:
53%
Csatlakozom 21:15-höz
2010. aug. 17. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha farhátot sütök azt szoktam előtte megfőzni.
2010. aug. 22. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
fú gyerekek most próbáltam valami nagyon királyságot,igazi vajdasági magyar szokás... egész csirkét (persze alkatrészeire szedve) bele rakom a húslevesbe,kifőzöm, combot meg ilyen rántani való cuccokat utána bepanírozom és ki is sütöm, aztaaa ilyen levest még nem ettem,istenkirályság,a második meg panírozott cuccok.
2010. aug. 22. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Senkialadár,

amit levesnek főztek és utána kirántották, az bizony tyúk.

A tyúkot nem tudnád főzés nélkül kirántani.A levesben fő reggel 8-tól délig,gyöngyözve, így ehető a húsa.A leves pedig mennyei!

2010. aug. 23. 07:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/19 anonim ***** válasza:
74%
ma 07:05 :D szerinted össze keverem a csirkét a tyúkkal? előző este a szemem előtt vágták le,igaz nem vagyok egy nagy paraszt gazda,de csak megismerem a csirkét a tyúktól... csirke az fehér tollú,tyúk meg olyan sötét répa vagy milyen színü
2010. aug. 23. 07:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

7:16

Csirke, ha fehér, ha már tojást tojt, akkor tyúk, akkor is fehér.

Csirke, ha barna, ha már tojást tojt, akkor tyúk, akkor is barna.

Öreg korában sem őszül meg, nem lesz fehér a barna csirke.

A fehér csirkének sem sötétedik be a tolla, ha végelgyengülésben hullik el, akkor is fehér tollú.

2010. aug. 23. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/19 anonim ***** válasza:
71%
igen mielőtt kirántom megcsinálom húslevesnek majd kiveszem amikor kész és bepanírozom és krántom, így biztos hogy nem marad véres ill. nyers
2010. szept. 4. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!