Megfőzitek a csontos húsokat kirántás előtt?
Figyelt kérdés
Pl. a csirkecombot2010. aug. 14. 20:56
12/19 anonim válasza:
Igen csak közepesen,fedő alatt süsd.Benne maradnak a tápanyagok.
14/19 anonim válasza:
Csak ha farhátot sütök azt szoktam előtte megfőzni.
15/19 anonim válasza:
fú gyerekek most próbáltam valami nagyon királyságot,igazi vajdasági magyar szokás... egész csirkét (persze alkatrészeire szedve) bele rakom a húslevesbe,kifőzöm, combot meg ilyen rántani való cuccokat utána bepanírozom és ki is sütöm, aztaaa ilyen levest még nem ettem,istenkirályság,a második meg panírozott cuccok.
16/19 anonim válasza:
Senkialadár,
amit levesnek főztek és utána kirántották, az bizony tyúk.
A tyúkot nem tudnád főzés nélkül kirántani.A levesben fő reggel 8-tól délig,gyöngyözve, így ehető a húsa.A leves pedig mennyei!
17/19 anonim válasza:
ma 07:05 :D szerinted össze keverem a csirkét a tyúkkal? előző este a szemem előtt vágták le,igaz nem vagyok egy nagy paraszt gazda,de csak megismerem a csirkét a tyúktól... csirke az fehér tollú,tyúk meg olyan sötét répa vagy milyen színü
18/19 anonim válasza:
7:16
Csirke, ha fehér, ha már tojást tojt, akkor tyúk, akkor is fehér.
Csirke, ha barna, ha már tojást tojt, akkor tyúk, akkor is barna.
Öreg korában sem őszül meg, nem lesz fehér a barna csirke.
A fehér csirkének sem sötétedik be a tolla, ha végelgyengülésben hullik el, akkor is fehér tollú.
19/19 anonim válasza:
igen mielőtt kirántom megcsinálom húslevesnek majd kiveszem amikor kész és bepanírozom és krántom, így biztos hogy nem marad véres ill. nyers
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!