Kristálycukor helyett lehet porcukrot használni a Párizsi krémbe?
Figyelt kérdés
Attól félek odaég a cukor, vagy kicsapódik .
De a porcukortól is aggódok.
2013. márc. 1. 18:05
1/2 anonim válasza:
[link] tehát jó lesz a sima cukor:)
Szerintem kicsapódástól nem ekll tartani, mert nem pirítod, hanem főzöd. Amit tudok, hogy citromlét szoktak cseppenteni például karamellizáláskor a cukorba, épp azért, hogy ne kristályosodjon ki. Viszont lehet, hogy a tejszín nem fogja szeretni, én kihagynám.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben , akkor KRISTÁLYCUKOR :D
nagyon szépen köszönöm,
2013. márc. 1. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!