Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kristálycukor helyett lehet...

Kristálycukor helyett lehet porcukrot használni a Párizsi krémbe?

Figyelt kérdés

Attól félek odaég a cukor, vagy kicsapódik .

De a porcukortól is aggódok.



2013. márc. 1. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:

[link] tehát jó lesz a sima cukor:)

Szerintem kicsapódástól nem ekll tartani, mert nem pirítod, hanem főzöd. Amit tudok, hogy citromlét szoktak cseppenteni például karamellizáláskor a cukorba, épp azért, hogy ne kristályosodjon ki. Viszont lehet, hogy a tejszín nem fogja szeretni, én kihagynám.

2013. márc. 1. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Rendben , akkor KRISTÁLYCUKOR :D

nagyon szépen köszönöm,

2013. márc. 1. 19:09

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!