Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig kell a margarint és a...

Meddig kell a margarint és a porcukrot ''kikeverni''?

Figyelt kérdés

Fakanállal csinálom. A vaj már krémes és felvette a porcukrot. Hogy kell kinéznie ha már kész? Meddig kell kutyulni?

25dkg Rama+20dkg porcukor



2012. dec. 28. 14:29
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és a karom már leszakad!
2012. dec. 28. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Amíg a cukor "feloldódik" a margarinban, és a margarin kifehéredik.
2012. dec. 28. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
24%
Ha a fakanál vörösen izzik, akkor már jó.
2012. dec. 28. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
34%

Kevés ideig!!!


A margarin szétesik zsiradékra meg vízre a sok keveréstől!

2012. dec. 28. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
a puha vaj/margarin és a porcukor hamar felveszi a krémes állagot. bár kétséget kizárva géppel sokkal gyorsabb. a fakanáltól én is kiizmosodtam annakidején.Úgy kell kinéznmi, mint egy vajas krémnek, amiből már nyalakodni is érdemes.
2012. dec. 28. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, készen vagyok!

Géppel nem tudom kikeverni, mert belement mind a keverőbe és ott maradt. Legnagyobb fokozaton se keveredett. Ezért kevertem fakanállal.

2012. dec. 28. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:
(ha olyan kemény, hogy belemegy a habverőbe, és nem jön ki, érdemes átdolgozni inkább a dagasztó spirállal)
2012. dec. 28. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!