Meddig kell a margarint és a porcukrot ''kikeverni''?
Figyelt kérdés
Fakanállal csinálom. A vaj már krémes és felvette a porcukrot. Hogy kell kinéznie ha már kész? Meddig kell kutyulni?
25dkg Rama+20dkg porcukor
2012. dec. 28. 14:29
1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és a karom már leszakad!
2012. dec. 28. 14:31
2/7 anonim válasza:
Amíg a cukor "feloldódik" a margarinban, és a margarin kifehéredik.
3/7 anonim válasza:
Ha a fakanál vörösen izzik, akkor már jó.
4/7 anonim válasza:
Kevés ideig!!!
A margarin szétesik zsiradékra meg vízre a sok keveréstől!
5/7 anonim válasza:
a puha vaj/margarin és a porcukor hamar felveszi a krémes állagot. bár kétséget kizárva géppel sokkal gyorsabb. a fakanáltól én is kiizmosodtam annakidején.Úgy kell kinéznmi, mint egy vajas krémnek, amiből már nyalakodni is érdemes.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, készen vagyok!
Géppel nem tudom kikeverni, mert belement mind a keverőbe és ott maradt. Legnagyobb fokozaton se keveredett. Ezért kevertem fakanállal.
2012. dec. 28. 16:37
7/7 anonim válasza:
(ha olyan kemény, hogy belemegy a habverőbe, és nem jön ki, érdemes átdolgozni inkább a dagasztó spirállal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!