Sós aprósüteménybe rakhatok fele margarint fele zsírt? Egyik sem elég a tésztába?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 09:20
1/5 anonim válasza:
Igen,csak a zsírt felezd meg,mert abból mindig kevesebb kell,mint a margarinból.
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan rakhatsz!
Régi autentikus receptekben rendszerint így szerepel (Vízváry Mariska, Venesz, stb).
Én párszor kipróbáltam, és nagyon jól sikerült.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. okt. 28. 09:28
4/5 anonim válasza:
A zsírtól omlósabb, finomabb lesz a sütemény viszont kissé jobban hízlal.
5/5 anonim válasza:
Már biztosan meg is tapasztaltad, hogy lehet keverve használni. én mindig így készítem a a zsíros sütiket.
valóban a zsírtól sokkal omlósabb, mint tisztán margarinnal. a margarin csak 60-70 % növényi zsíradékot tartalmaz, ehhez kiváló kiegészítő a 100 %-os sertészsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!