Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sós aprósüteménybe rakhatok...

Sós aprósüteménybe rakhatok fele margarint fele zsírt? Egyik sem elég a tésztába?

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen,csak a zsírt felezd meg,mert abból mindig kevesebb kell,mint a margarinból.
2012. okt. 28. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan rakhatsz!

Régi autentikus receptekben rendszerint így szerepel (Vízváry Mariska, Venesz, stb).

Én párszor kipróbáltam, és nagyon jól sikerült.

2012. okt. 28. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. okt. 28. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:
A zsírtól omlósabb, finomabb lesz a sütemény viszont kissé jobban hízlal.
2012. okt. 28. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Már biztosan meg is tapasztaltad, hogy lehet keverve használni. én mindig így készítem a a zsíros sütiket.

valóban a zsírtól sokkal omlósabb, mint tisztán margarinnal. a margarin csak 60-70 % növényi zsíradékot tartalmaz, ehhez kiváló kiegészítő a 100 %-os sertészsír.

2012. okt. 28. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!