Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz foszlós a kalács...

Miért lesz foszlós a kalács ha olvasztva rakom bele margarint?

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 15:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem olvasztva teszem bele, mégis foszlik
2012. aug. 3. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahogy szeleteled..foszlik.
2012. aug. 3. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!