Mikor kell bele rakni a margarint?
Figyelt kérdés
Mandulát szeretnék sütni és azt írja a recept:40dkg liszt,25dkg margarin, 20 dkg porcukor, 2 dkg kakaó
A krémhez pedig: 1 csomag margarin, 20 dkg cukor, 2db mandula aroma. És azt írja, hogy fél l tejben 5 e.kanál lisztet péppé főzünk a kikevert margarinnal, ha kihűlt, össze keverjük és töltjük.
De ezt nem értem mert amikor a lisztet péppé főzzük akkor kell bele rakni a margarint?
Vagy miután le vettünk a tűzről?
2012. júl. 25. 09:10
1/2 anonim 



válasza:





" ha kihűlt, össze keverjük és töltjük. " Tehát, ha kihűlt a tejes lisztes pép, akkor kevered össze a margarinnal.
2/2 anonim 



válasza:





Szia! Az ilyen főzött-vajas/margarinos krémeket mindig úgy kell, hogy megfőzöd a lisztes vagy pudingos krémet, majd hagyod, hogy teljesen kihűljön (pl. vízfürdőben), közben a vajat/margarint és a porcukrot habverővel elkevered (segít, ha a vajat/margarint felkockázod előtte, de semmiképpen ne olvaszd meg!), és amikor a lisztes cucc kihűlt, beleöntöd abba a tálba, amiben a cukros vajat/margarint keverted össze és géppel jól összekeverteted az egészet. Így nem fog megtúrósodni. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!