Vajas pogácsába vajat vagy margarint kell rakni?
a tetejét inkább kend le tejjel vagy híg tejföllel.
lehet, hogy kevés sót raktál a pogiba, azért érzed íztelennek.
ha félbevágod, és nyomsz bele egy kis pizzakrémet úgy finom.
ilyen dolgokat én is szoktam művelni, ha már nem tudom mit egyek...:)
Péknek tanulok, és ha Vajas pogácsaként van feltüntetve a termék, akkor abban vaj kell, hogy legyen. Ha Margarin van benne, az már margarinos pogácsa lesz.
Otthoni sütögetőként viszont szvsz tökmindegy. Vajjal finomabb, de margarinnal sem lesz rossz - pláne, hogy a vaj igen drága mulatság mostanában.
gondolom, nyers a tésztád, azért kérdezed, hogy mivel kend meg. Mindenképpen tojással! És nyersen szerintem amúgy sem finom, majd ha kisült, akkor fog érezni az íze :)
Ha mégsem lesz jó, még mindig kettévághatod majd, és megkenheted pizzakrémmel :)
"Ha Margarin van benne, az már margarinos pogácsa lesz."
Arról nem hallottál hogy általánosan elfogadott a margarin vaj helyett?
ma 11:32
A 10.56-os válaszoló védelmére kelnék, írta, h péknek tanul, és a margarinos pogácsát úgy értette, h ha boltban veszel vajas pogácsa nevű terméket, abban nem lehet vaj helyett margarin (érted, nem verhetik át a vevőket...)
És egy sorral lejjebb azt is írta, h otthon édesmindegy, h melyiket használod. Ne legyünk más rosszindulatúak, és ne az eredeti szövegkörnyezetből kiragadott félmondatokon akadjunk már fenn! Vagy tessék megtanulni figyelmesen olvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!