A margarint olvasztva vagy kemenyen a pogacsaba?
Figyelt kérdés
Ha tesztat keszitek sütikhez, pogacsa es mas lehet-e olvasztva vagy muszaly kemenyen a margarint vagy vajat a tesztaba tenni? Elöre is köszönöm a valaszokat.2010. ápr. 10. 17:26
1/6 anonim válasza:
Ha megolvasztod a margarint folyóssá, akkor több lisztet fog felvenni, így sűrűbb lesz a tészta.
Szerintem a szobahőmérséklet a legjobb, ami már kenhető is.Ha pedig a hűtőből veszed ki, akkor tökgyalun reszeld le, így gyúrd össze.
2/6 anonim válasza:
Szoba hőmérsékletüen, és darabolva. Ha olvasztva teszed bele, akkor más állagú lesz a tészta.
3/6 anonim válasza:
Ha a vajat/margarint megolvasztva teszed a tésztába, akkor zsiros lesz a kész sütemény. A legjobb szobahömérsékleten használni.
4/6 anonim válasza:
szobahőmérsékleten rakd bele. ne rakd be a hűtőbe,mondjuk előző este vedd ki. és a margarint morzsold szét a tésztába.a tökgyalus ötlet nem tűnik rossznak:)
5/6 anonim válasza:
Én személy szerint mindig olvasztva dolgozom velük... kevesebb gond, panasz még nem volt rájuk, és nekem egyáltalán nem tűnik fel, hogy más állaga lenne. Tényleg a szobahőmérsékletű lenne a jó, de hogyha csak rám jön a süthetnék, jó az is:D
6/6 anonim válasza:
Én ha a hűtőből veszem ki a margarint beszoktam tenni a mikróba 10 mp-re lágy lesz de nem folyik még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!