Miért kell a gépben készült kenyérhez olajat vagy margarint tenni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 20:48
1/6 anonim válasza:
Nem kell, én soha nem teszek,és gyönyörű finom kenyér sül !
ha olyan a recept, lehet vbele tenni, de inkább szűz olivát, vagy vajat!
3/6 anonim válasza:
Elvileg nem kell, viszont én azt tapasztaltam, hogy ha teszek bele olajat is, a belseje puhább, foszlósabb lesz, és másnap is megmarad ilyennek. Olaj nélkül szárazabb lesz, és azt már annyira nem szeretjük.
4/6 anonim válasza:
Én két kanál tejfölt teszek bele, és napokig friss foszlós marad egyéb zsiradék nélkül is
5/6 anonim válasza:
Általában a receptek tényleg írják, hogy kell bele tenni. Én teszek, hol vajat hol olajat. Attól függ milyen kedvem van.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kellemes ünnepet mindenkinek!
2009. ápr. 7. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!