Süteményeknél mindegy, hogy kristálycukor vagy porcukor?
Figyelt kérdés
Szeretnék sütni majd valamit, de az lenne a kérdésem, hogy a süteményeknél mindegy, hogy kristálycukrot rakok bele porcukor helyett vagy fordítva?
Mi változik, ha mondjuk a recept kristálycukrot ír, de nincs itthon és porcukrot teszek bele ugyanolyan mennyiségben?
2012. dec. 14. 20:18
1/3 anonim válasza:
Sütés nélküli sütibe roppanós lesz a kristálycukor. Azokban melyeket kell sütni,semmi változás nem lesz.
2/3 anonim válasza:
Ja és a margarinos vajas krémekbe a kristálycukorral elkevert vaj,vajizű marad,nem vegyül el vele.
3/3 anonim válasza:
Krémekbe porcukrot kell rakni, de ha rám hallgatsz, akkor inkább otthon daráld le a kristálycukrot, mivel a porcukorhoz a fehérítés miatt adalékanyagot adnak és az nem tud rendesen felolvadni és a krém "korcogós" marad.
A sütéshez bármilyen cukrot használhatsz, de a kristálycukor olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!