Nyírfacukor miben más, mint a sima kristálycukor?
2012. okt. 16. 16:15
1/8 anonim válasza:
A nyírfacukrot cukorbetegek is fogyaszthatják. Ha nem cukorbetegek fogják fogyasztani, akkor persze, mehet sima cukkora is. A különbség még annyi, hogy a nyírfacukor kevésbé édes, mint a hagyományos, szóval ha sima cukrot teszel bele, akkor szerintem kicsit kevesebbel számolj! ;)
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy sikerült "cukkora" szót írni a "cukorral" helyett, de talán így is érthető volt. :D
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm és teljesen érthető volt, fel se tűnt, automatikusan olvastam tovább. :)
2012. okt. 16. 16:32
4/8 anonim válasza:
Miben más? Az árában, de nagyon. :-) Nyugodtan tegyél bele bármilyen más cukrot, ami otthon van.
5/8 anonim válasza:
Nehogy valaki azt gondolja bármi köze van a nyírfához .. ez egy fantázianév egy mesterséges édesítőszerre.
6/8 mustafa33 válasza:
Nem tudom ma mit árulnak ezen a néven, de valaha eleink bizony a nyírfát csapolták meg tavasszal (márciusban) és ennek nedvét sürítették főzésel - ez volt a virics. Ebből van az "édes mint a virics" szólás.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. okt. 17. 21:10
8/8 anonim válasza:
Nem kevésbé édes mint a répacukor, ellenben nincsenek olyan egészségkárosító hatásai.
Maga a nyírfacukor xilit, és van olyan ami nyírfából van, mint pl. a Xukor. A Nyírfacukor márkanevű, meg pont kukoricából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!