Hogyan tanuljak meg főzni? 18/L
Én úgy tanultam meg, hogy elkezdtem főzni :)
Ajánlom a www.nosalty.hu oldalt.
H.I. szakácskönyve tényleg nagyon jó. egy alapszakácskönyv, ami mindig kéznél van.emellett persze lehet a netes oldalakat és a tv főzős műsorait is nézni, de nem pótolják a jó szakácskönyvet.
egy jó netes oldal kezdőknek a főzni akarok.hu.
Köszi :) h.i. szakácskönyve meg is van itthon.
Nem az anyukámmal lakok.. Ugy egyszerű lenne.
Kezdd el a paprikás krumplinál, ha az már megy, akkor tudod, hogy a pörköltet is úgy kezdjük, csak a krumpli helyett a husit rakjuk bele.
Azon kívül próbáld a brassóit, ill. pl. a borsos-tokányt, és a különböző főtt tésztákon lehet gyakorolni. Először csak pl. sajtos-tejfölös, túrós-tejfölös, majd lehet krumplistészta, és egyéb saját készítésű feltéteket.
Ha lehet, a bolti kész- és félkész ételeket hanyagold légyszi, tele vannak tartósító-szerekkel.
Ha a Horváth Ilona féle könyv mellett bármi kérdésed van, nyugodtan kérdezz, valaki biztosan lesz itt és válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!