Ha sárgaborsót veszek a boltban, azt hogyan lehet megenni?
Figyelt kérdés
Főzni kell, vagy meg lehet enni nyersen is? Úgy miért nem lehet kapni, mint a babkonzervet?
Ezekre gondolok:
2013. febr. 6. 14:28
11/19 A kérdező kommentje:
Mégegyszer mondom: nekem sima kell. Honnan lehet ilyet? És miért nem gyártanak simát?
2013. febr. 6. 21:46
12/19 anonim válasza:
Nyilván azért, mert a sima főtt sargaborso ízetlen.
13/19 anonim válasza:
Áruld már el kedves kérdező: honnét kellene nekünk azt tudni, miért nem lehet konzerv sárgaborsó főzeléket kapni?
14/19 anonim válasza:
Nem főzelék kell neki, ami egyebkent van konzerv formájában, hanem maga a sargaborso.
15/19 A kérdező kommentje:
Igen. Nekem főtt, sárgaborsó-konzerv kellene.
2013. febr. 7. 11:26
16/19 A kérdező kommentje:
Ha van zöldborsóban, ilyen sárgában miért nincs?
2013. febr. 7. 11:29
17/19 anonim válasza:
Amúgy kedves kérdező, az elsődleges kérdésed az volt, hogy hogy lehet a sárgaborsót megenni, nem az, hogy miért nincs konzerv sárgaborsó. Mindenki válaszolt az elsődleges kérdésedre. Mielőtt még neked állna feljebb gondolkodj egy kicsit!
18/19 anonim válasza:
13-asként már kérdeztem: miből gondolod, hogy nekünk tudnunk kellene, miért nem lehet ilyet kapni az üzletekben. Csak azt firtatod, mióta az elsődleges kérdésedre már választ kaptál, hogy miért nem lehet kapni az üzletekben konzerv alakban?
Rossz helyen kérdezed, kérdezd a konzerv-gyárakat, a beszállító nagykereket, egyéb helyeket, akik tenni tudnak ennek érdekében valamit.
19/19 Szabi15 válasza:
Jah én aláírom ha gyűjtesz peticíót, én is örülnék konzerv sárgaborsónak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!