Mit godoltok amikor meglátjátok a télapó csokit a boltban hasán :BOCI, TIBI feliratal?
Figyelt kérdés
Én jókat röhögög : Értem ,hogy a gyártó márka neve kell,hogy ott legyen ,de akkor is ...2012. dec. 4. 17:45
4/13 anonim válasza:
A télapó hasonlít egy bocira. Meg egy kicsit a Tibire is. Lehet, hogy a Tibi a télapó?
5/13 anonim válasza:
Én örülnék,ha kapok bármilyen fost... de nincs pénz így el is felejthetem
7/13 anonim válasza:
A Kinder mellén is virít. ennyi önzőség minden márka gyártójában lehet.ha mind egyforma lenne, nem tudnál azonnal lecsapni a keresett márkára.Szigorú marketing, ennyi.
8/13 anonim válasza:
engem nem zavar
legalabb tudom,hogy finom csokit osztogat,nem tejbevono masszat:))
9/13 anonim válasza:
ezt most csak én nem értem? mi ezen a vicces?
10/13 mustafa33 válasza:
Még mindig jobb, ha a télapót Tibinek hívják, mint ha Milkának. Bár a mai travi világban ☺...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!