TÉLAPÓ! Kislányom 4 éves nem mehet oviba igy lemarad a készülődésről?
Nálunk ugyanez a helyzet. Kíváncsi vagyok a válaszokra.
Nálatok miért nem mehet?
Szia.Második hete köhög , igazából én tartom vissza mert csak zavarná a többieket az anyukák véres szemmel néznének. :) Orvos szerint mehetne.Nálatok?
Ja és a neten én nem találtam jókat hátha valaki igen.
- Hú... mi anyuval minden évben készítettünk valamit. Pl. sógyurmából tök jó dolgokat lehet készíteni. Pl.: karácsonyfadíszt (ki is lehet festeni).
- Vagy mézeskalácsot is süthettek, ő is megpróbálhatja szaggatni, hintheti cukorkával.
- Készíthettek a mikulásnak sütit, meg karamellás tejet mint a filmekben.
- Lehet netről nyomtatni nagyon jó kis mintákat. Te kivágod és kiszínezitek. Fel lehet vele díszíteni a lakást.
- Amúgy én lehet bemennék az oviba megkérdezni, hogy ők mit készítenek mikulásra, mert azt otthon Te is meg tudod vele csinálni és akkor nem marad le semmiről :)
Amióta jár (szeptember) folyton beteg, most is köhög, és remélhetően napokon belül megszületik a testvére, ezért sem akarom mostmár, hogy menjen. Az ovis betegségek kiütik a családunkat hetekre:(
Sajnálom, hogy nem mehet nagyon, de nem szeretném, ha megint 3 hétig nagyon beteg legyen.
mi anyuval készítettünk otthon sódíszeket,szaloncukopapírból virágot,mézeaskalácsot
ám legfontosabb lenne a betegségek megelőzése,énis nagyon beteges voltam,havonta volt felsőlégúti megbetegedésem,de mióta járok úszni,azóta még sosem volt semmi bajom,az úszás immunerősítő,az ilyen sokat betegeskedő,gyenge immunrendzserű gyerekeknek ajánlott
Vágj ki nagy csizmát papírból, fessétek ki.
Tanuljatok énekeket,mondókákat.
Rajzolj egy lapra télapót, hóembert, fenyőfát stb, parafadugót nyomd festékbe és azzal nyomdázzátok, színezzétek ki a mintát.
Só-liszt gyurmázás.
Levélírás a télapónak.
Tesco stb újságból képek kivágása, hogy mi legyen a Télapó puttonyába.
Meseolvasás télapóról, rénszarvasról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!