TÉLAPÓ! Kislányom 4 éves nem mehet oviba igy lemarad a készülődésről?
Figyelt kérdés
Ötleteket várnék amit együtt megcsinálhatnánk.Köszi2012. dec. 1. 17:15
11/17 anonim válasza:
Díszítsétek fel a szobát közösen. pl piros kartonból csináljatok csizmát és a tetejére mint bélés ragasszátok körbe. Nem tudom mennyire ügyes a kezed de hópihéket is csinálhattok közösen adventi koszorút. 6-án meg csizmát pucoltok közösen mikulás dalokat énekeltek.
12/17 anonim válasza:
popcornból füzért csinálhattok a karácsonyfára
damilból és vattapamacsokból pedig hópelyheket
tésztábl is lehet fűzért, ha befestitek, de akár gyertyatartót is, ezeket ird be a google-ba
13/17 anonim válasza:
csinálhattok adventi koszorút,
vagy aszalt gyümölcsböl díszeket
egy egyszerü kis illatosító, ha narancsba szegfűszeget szúrogatok
14/17 anonim válasza:
Jaj, ne is mond. Úgy néz ki, hogy a kisfiamat hétfőn el kell vinnem dokihoz, mert nagyon köhög. Csütörtökön jön hozzájuk színház meg a mikulás bácsi is. Megbeszélem az óvónénivel, hogy arra legalább bevihetném-e?
15/17 anonim válasza:
Kisfiam lázas, köhög. Ha csütörtökig jobban lesz bevihetem az ünnepségre. Most olyan rosszul van (40 fokos láz) hogy lehet nem lesz ereje készülődni. Télapós mesét olvasok, énekelünk, sütit sütünk, feldíszítjüka lakást, kitesszük a világító mikulásunkat. Kedden házhoz jön a Télapó. (már csak akkor volt hely, mama ajándéka).
Jobbulást minden kisbetegnek!
16/17 anonim válasza:
Én kisfiam is betegeskedik egyfolytában, mióta szeptemberben elkezdtük az ovit. Most orvos szerint már mehetne hétfőn, de még eléggé köhög szerintem, úgyhogy nem akarom még vinni, nehogy visszaessen. Szeretném megbeszélni az ovónénivel, hogy csütörtökön bevinném a Miki-ünnepre, sajnálnám, ha lemaradna róla.
17/17 A kérdező kommentje:
Na igen az enyém meg nem akar bemenni pedig aznap bevinném.
Köszi az ötleteket. :)
2012. dec. 2. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!