Sütésben nagyon béna vagyok, milyen sütit javasoltok?
Esetleg ez a teknősbéka torta?nagyon könnyű elkészíteni,mutatós és finom is. :) (én baracklekváros piskótatekerccsel szoktam meg a krémbe konzerves barackot szoktam vágni)
A világ legegyszerűbb sütije:
hozzávalók: babapiskóta, tej, 5 kanál cukor, vaníliás puding, 1 csomag mirelit málna vagy meggy (eper nem jó!)
A babapiskótát egy nagy műanyag doboz aljára, vagy egy mélyebb kisebb tepsi aljára szépen sorban belefekteted. Fagyosan ráöntöd a gyümölcsöt. Elkészíted a pudingot, forrón nyugodtan ráöntheted. 1-2 órát hagyd állni a hűtőben..........és kész.
Lucapanna:
Még a tiéden gondolkodok, csak kicsit megvariálva :) Szóval babapiskóta, krém és jó vastag réteg tejszínhab. Imád a drágám belefulladni a krémbe, de szerinte gyümölcsösen nem finomak a sütik :S
Csináld 2 kis edényben! Az egyikre tegyél gyümölcsöt!
A másikra ne.
Ezt a sütit még az olyan is imádta, aki nem édesszájú, mert a málna egy kicsit savanykás.
Én nagyon jól tudok sütni. Tudok még egy nagyon egyszerűt. Nálunk most ez a sláger:
1,5 kg almából csinálhattam, egy csomag levelestészta (25 dekás lehetett - bolti, 2 púpozott kanálnyi cukor, fahéj, vanília, 1/2 csomag vaníliás pudingpor, tojás.
Az almát lereszeltem, kinyomkodtam a levét. Megpároltam, a cukorral, vaníliával és a fahéjjal. A kinyomkodott levet összekevertem a pudinggal, és a forró almához öntöttem. Már nem forraltam tovább.
Kicsit kinyújtottam a tésztát, és 12 négyzetre vágtam. Muffin sütőt kivajaztam, liszteztem, és beletettem a tészta lapokat. Mindegyik mélyedésbe 1-1 kanál almát tettem (még meleg volt az alma), batyuszerűen összefogtam, megkentem tojással. 180 fokon kb fél órát sütöttem.
Itt a kép róla, ezt én csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!