Egész gyakorlott vagyok a sütésben (17 éves vagyok), és szeretem is csinálni. Vihetem valamire az életben?
Én vendéglős vagyok.
Saját melegkonyhás fogadóm van, meg van mindenem, és szerencsére nemutolsó sorban azzal foglalkozom, amivel szeretek, és szerettem volna 17 éves koromtól fogva.
A karrier az életedben elsősorban elhatározás kérdése.
Ehhez végy szaktudást, (minél többet) jó kapcsolatokat, és kész is van a siker.
Melegen tálald:)
Élelmiszer mérnök lányom, amatőr cukrászkodással keres némi mellékest. Nem is rosszul.
Nem tanult szakmája, de szórakoztatja, meg a pénznek is van helye.
A mai világban érdemes több lábon állni, úgyhogy rajta!
Egészen biztos, hogy viszed valamire az életben! Olyan nincs, hogy valaki valameddig ne jusson el! (!)
Azt mondják, azok az igazán sikeres emberek, akik egész életükben azt csinálják, ami egyébként a hobbyjuk is!
Lehet, hogy te is pl. gyermekorvos szeretnél lenni, de élsz-halsz a cukrászkodásért hobbyból, akkor ezzel kapcsolatban (időközben) próbálj meg valami "papírt" is szerezni, és ha minden kötél szakad, van egy másik végzettséged is, ami mindenkor kéznél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!