Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lasagnet szeretnék készíteni...

Lasagnet szeretnék készíteni a hétvégén, életemben először. Láttam csomó receptet a neten, de nem tudom eldönteni melyik az igazi. És kb mennyi pénzbe kerülne?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy nem tudom hogy 5emberre mennyi hozzávalót vásároljak, és elég nagy étkűek, de még az "original" receptet sem találtam meg. Segítsetek légyszives megtalálni a legeslegjobb lasagnet, és az elkészítését leírni. Ha valahonnan másoltok be , akkor légyszi a linket is írjátok oda mellé, vagy csak a linket. Előre is ksözönöm!
2009. szept. 4. 09:45
1 2
 11/14 Kankalin ***** válasza:
0%
5 dgk liszt meg 5 dgk vaj fél liter tejjel... ez hol lesz már krémes állagú?! Egy elszinesített lötty...
2009. szept. 4. 16:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

A tészta magába szívja teljesen a besamel mártást, észre sem vennéd, hogy tettek bele. És valóban így lesz igazi a lasagne.

2009. szept. 4. 16:33
 13/14 Kankalin ***** válasza:
én már csináltam párat... egyszer tettem bele, de semmivel sem volt jobb vagy másabb mint nélküle
2009. szept. 4. 16:36
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi a sok választ! végülis valamilyen szinten vissza jutottam oda ahonnan elindultam, hogy nem tudom melyiket válasszam! :) mindenki máshogy ismeri, szereti, képzeli el, de a segítő szándékokat, válaszokat köszönöm! már találtam egyet ami szerintem a család izlésének tökéletesen megfelel, már csak az elkészitésen lesz hangsuly!:) lehet nem lesz egy világszenzáció de bele adok apait anyait hogy jól sikerüljön! sziasztok!
2009. szept. 4. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!