Szeretnék szarvaspörköltöt készíteni és a vörösborocska mellé egy házilag készített pálinka egy bő pohárkával szerintetek jót tenne neki?
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 15:12
1/7 Phoney válasza:
Mivel a pálinka 100%-ban illékony, sütés közben elég körülményes úgy használni, hogy értelme is legyen...
2/7 anonim válasza:
A vörös bort már csak akkor tedd bele ,ha teljesen puha a hús mert különben vissza keményedik a hús. A végén rakd bele majd igy forralj egyet rajta a pálinkát meg főzés közben fogyaszd el..
3/7 anonim válasza:
Nem neki! Neked!
Őneki elég a vörösbor is! :))))
4/7 A kérdező kommentje:
nem ilyen tűzön alkotott nyikhajságot akarok összehozni,hanem kerti bográcsos kis rendes ételt!
2013. febr. 4. 15:48
5/7 anonim válasza:
Se a bográcsosba, se a "nyikhajba" pálinka nem kell, csak vörösbor!
6/7 anonim válasza:
Töményet én sem raknék hozzá. Párlatba általában pácolni szoktak( pl: amerikába a steak-et whisky-be), vagy flambírozni.
7/7 doboszoli válasza:
Ne tedd, könyörgöm!
Ha flambírozni akarsz, akkor vodkával, tiszta szesszel, max jó konyakkal, de ez nem a pörkölt kategória.
Merénylet lenne e nemes hús ellen. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!