Muszáj a sajtfondübe alkoholt (pálinka, fehérbor. ) tenni? Miért kell, ha kell?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 19:53
1/2 anonim válasza:
Fehérbort kell bele tenni : mert úgy lesz finom!
(Az alkohol egyáltalán nem érződik, mert elpárolog belőle készítés közben.)
2/2 anonim válasza:
Azért kell, mert pont az alkohol a lényege (az alkoholtartalom elpárolog főzéskor).
Mellesleg nem muszáj a fehér bor, ahány recept, annyi fonfü, mi cseresznyepálinkásat és almaborosat csinálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!