Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Muszáj a sajtfondübe alkoholt...

Muszáj a sajtfondübe alkoholt (pálinka, fehérbor. ) tenni? Miért kell, ha kell?

Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 19:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Fehérbort kell bele tenni : mert úgy lesz finom!

(Az alkohol egyáltalán nem érződik, mert elpárolog belőle készítés közben.)

2009. dec. 23. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért kell, mert pont az alkohol a lényege (az alkoholtartalom elpárolog főzéskor).

Mellesleg nem muszáj a fehér bor, ahány recept, annyi fonfü, mi cseresznyepálinkásat és almaborosat csinálunk.

2010. nov. 3. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!