A "tót"pálinka receptje érdekelne, hallott már róla valaki?
Figyelt kérdés
úgy hallottam hogy még zsír is kell bele....2011. szept. 18. 19:54
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez csak valami poén, ami a szlovákok igénytelenségéből indul ki :D
2/5 Phoney válasza:
A gabonapárlatot hívták régen tótpálinkának. Olyasmi (vagy inkább rosszabb) lehetett, mint ma a német korn. A zsír kb kizárt...
3/5 A kérdező kommentje:
ez komoly.. nagyanyám kocsmáros volt 50-ben halt meg csak sajnos a recept elveszett.itt nem a szlovákról van szó csak egy jó receptről...
2011. szept. 20. 13:54
4/5 anonim válasza:
Sztem csak krumpliból készülhetett.Esetleg gabonából.
5/5 anonim válasza:
OFF
1: "Szlovák igénytelenség" - Csak szét kell nézni Kassa belvárosában, ahol nem kínai üzletek váltakoznak zálogházakkal, hanem márkás divatáruházak éttermekkel, és kávézókkal, nos, szeretném, ha itt lenne akkora "igénytelenség". (Vidéki nagyvárosban élek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!