Főztem pálinkát, ami a második főzésre kristálytiszta lett. Beállítottuk a szeszfokot desztillált vízzel 45 fokra (a desztillált vizet is a pálinka lepárlóban készítettem kétszeri lepárlással), másnapra opálos lett (ködös). Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 06:59
1/3 anonim válasza:
Kozmaolajos, azért opálosodott be. Ezt lehet szűrni, deríteni, vagy így ahogy van, szemet befogva meginni.
Legközelebb óvatosabban fűts és hamarabb válaszd le az utópárlatot.
2/3 anonim válasza:
nem jó a desztilált víz amit csináltál, gyógyszertári desztilált víz akár 5ször is megvan szűrve, de lehet hogy nem jól csináltad a főzést
első párlánál csak éppen addig kell amíg ég, ha egy nagyon picit ég csak akk azt ne engedjétek bele máskor másodikra meg az első 4 dl öntsétek ki, nem célszerű macskának vagy kutyának adni (túlpörögnek és nekiszaladhatnak az égő tűznek... az én cirmim beleugrott a tűzbe :( )
utána ha szép tiszta akk ne abba szűrj desztilált vizet mert az elég koszos lehet...
3/3 anonim válasza:
Te tényleg vagy olyan hülye vagy hogy pálinkát adsz a macskának hogy utána halálraégjen? Fel kellene az ilyet állatkínzásért jelenteni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!