Mitől szürkül meg a pálinka bekeverés után?
Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 20:18
2/3 anonim válasza:
Az egészet legálisan, adózva kéne főzni, nem feketén a felét, fehéren a másik felét.
3/3 Phoney válasza:
El tetszett rontani a főzést (vagy a főzőt), sok a szeszben a kozmaolaj, a kisebb szesztartalmú oldat nem bírja el őket.
[link] -- ilyenkor érdemes megtanulni jól a pálinkafőzést, és akkor az íze is jobb lesz, ami megint nem utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!