Lecsóba padlizsánt szoktál tenni? Jó az? Hogyan csinálod?
Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 08:27
1/3 anonim válasza:
Igen szoktam. Gyakorlatilag a paradicsommal és a paprikával együtt rakom bele, mert annak is annyi idő kell csak. Ha szereted a padlizsánt, akkor jó. De sokan vannak, akiknek a padlizsán "füstös" és enyhén kesernyés íze nem tetszik. Szóval szerintem, szedd ketté amit főznél és csak egy kis adaggal próbálkozz először.
2/3 anonim válasza:
Én is szoktam! Mi nagyon szeretjük a tökféléket, én teszek bele cukkinit is ha van raktáron. Nagyon erős nekem a padlizsán héja, azt le szoktam vágni (bár én nagyra vágom a paradicsomot, pont azért, hogy ha lejön a héja, jól ki lehet szedni), és előtte besózom, hogy a keserű ízét kicsit elveszítse.
Viszont amit MINDIG teszek a lecsóba és fantasztikus tőle: az a fokhagyma :)
3/3 anonim válasza:
szoktam, de én karikákra vágom, kisütöm olajban, lecsepegtetem és így keverem bele a már kész, forró lecsóba
valamint ugyanígy megsütve hajszálvékony karikákra vágott krumplit is keverek bele - valami isteni, ahogy a krumpli beszívja a lecsó szaftját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!