Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lecsóba padlizsánt szoktál...

Lecsóba padlizsánt szoktál tenni? Jó az? Hogyan csinálod?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 08:27
 1/3 anonim válasza:
Igen szoktam. Gyakorlatilag a paradicsommal és a paprikával együtt rakom bele, mert annak is annyi idő kell csak. Ha szereted a padlizsánt, akkor jó. De sokan vannak, akiknek a padlizsán "füstös" és enyhén kesernyés íze nem tetszik. Szóval szerintem, szedd ketté amit főznél és csak egy kis adaggal próbálkozz először.
2009. szept. 4. 08:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is szoktam! Mi nagyon szeretjük a tökféléket, én teszek bele cukkinit is ha van raktáron. Nagyon erős nekem a padlizsán héja, azt le szoktam vágni (bár én nagyra vágom a paradicsomot, pont azért, hogy ha lejön a héja, jól ki lehet szedni), és előtte besózom, hogy a keserű ízét kicsit elveszítse.

Viszont amit MINDIG teszek a lecsóba és fantasztikus tőle: az a fokhagyma :)

2009. szept. 4. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

szoktam, de én karikákra vágom, kisütöm olajban, lecsepegtetem és így keverem bele a már kész, forró lecsóba

valamint ugyanígy megsütve hajszálvékony karikákra vágott krumplit is keverek bele - valami isteni, ahogy a krumpli beszívja a lecsó szaftját

2009. szept. 4. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!