Ötlet, tipp? Mit csinálnátok egy kg sertés oldalasból?
Éppen ma vettem, de semmi extra nem lesz belőle, csak zsírban megsütöm, jó fokhagymásan piros-ropogósra, de nem kiszárítva.
kétféle főzelék lesz holnap, tejfölös-babérleves krumpli, és paradicsomos káposzta.(így szól a kívánság )
de szoktam belőle rakott oldalast is csinálni.héjában főtt krumplival-hagymával a kicsontozott oldalast összerakni és tojásos -tejfölös cuccal leöntve, reszelt sajttal gazdagon megszórva sütőben átsütni.
ez egy nagyon laktató finom tepsis kaja.csalamádéval, céklával , uborkasalátával szoktam tálalni.
Ha ebben pácban pácolod az oldalast 2napig finom és omlos lesz és mégsem a meg szokott . csirkeszárnyra is jó .
BBQ Mártás
Hozzávalók
2 kanál olaj
1 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 evő kanál mustár
4 evő kanál barna cukor
1dl sör barna
2 evő kanál worcesterchire szósz
5dl kechap
A hagymát és a fokhagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a cukrot, ha elolvadt a cukor hozzáadunk mindent. Nagyon lassú tűzőn KB 45perc ig. főzzük.
Sült húsokhoz és pácolásra alkalmas:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!