Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A karaj szerintetek jó lehet...

A karaj szerintetek jó lehet szerecsendióval fűszerezve?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 14:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Személy szerint én is azt mondom, hogy egyszerre minden fűszert, ami van, összerakni, nem tartom szerencsésnek. Inkább csak 2-3 féle, majd legközelebb a többi 2-3 féle, és rögtön az az illúzió, hogy teljesen más kaját ettünk ugyanabból az alapanyagból.
2013. jan. 31. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:
Ja persze, én is úgy értettem, hogy csak az egyiket!! El nem tudom képzelni, mi sülne ki egy kakukkfüves-szerencsendiós karajból :-)
2013. jan. 31. 16:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Bumbi fűszerezési ajánlataival teljes mértékben egyetértek. Én azonban nem tenném a sajttal együtt fólia alá a húst. amikor a fűszeres-tejszínes hús már megpuhult a fólia alatt, a fólia nélküli pirítási szakaszban szórnám meg a sajttal.

szerintem a fólia alatt a sajt elnyúlik, nem lesz az a gusztusos végeredmény, mintha legvégül sütnéd rá.

2013. jan. 31. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!