A karaj szerintetek jó lehet szerecsendióval fűszerezve?
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 14:00
11/13 anonim 



válasza:





Személy szerint én is azt mondom, hogy egyszerre minden fűszert, ami van, összerakni, nem tartom szerencsésnek. Inkább csak 2-3 féle, majd legközelebb a többi 2-3 féle, és rögtön az az illúzió, hogy teljesen más kaját ettünk ugyanabból az alapanyagból.
12/13 A kérdező kommentje:
Ja persze, én is úgy értettem, hogy csak az egyiket!! El nem tudom képzelni, mi sülne ki egy kakukkfüves-szerencsendiós karajból :-)
2013. jan. 31. 16:14
13/13 anonim 



válasza:





Bumbi fűszerezési ajánlataival teljes mértékben egyetértek. Én azonban nem tenném a sajttal együtt fólia alá a húst. amikor a fűszeres-tejszínes hús már megpuhult a fólia alatt, a fólia nélküli pirítási szakaszban szórnám meg a sajttal.
szerintem a fólia alatt a sajt elnyúlik, nem lesz az a gusztusos végeredmény, mintha legvégül sütnéd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!