Karajból milyen olcsó, gyors és finom ételt tudnék készíteni? Rizskörettel lenne.
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 13:48
1/8 anonim válasza:
Mi rántva szeretjük legjobban, de megszoktam sütni is, csak sót teszek rá, sok zsírt, amit később kenyérre kenve megeszünk, isteni! Vagy szoktam még tölteni bele tojást, esetleg kolbászt, ha van itthon.
2/8 A kérdező kommentje:
huh, azt elfelejtettem írni, hogy szeletelve van a fagyasztóban, és rántott hús nemrég volt. :) más ötlet?
2012. máj. 16. 14:00
3/8 anonim válasza:
Ha szeretitek a gyümölcsös húst /mi nagyon/, készíthetsz belőle Hawa-i , vagy öszibarackos karajt.
4/8 anonim válasza:
..de a lecsós hús is isteni belőle.
5/8 anonim válasza:
Megsütöd: 1 órát lefedve sütöd aztán megpirítod
Megtöltöd: hagyma+gomb+sonka összesütve+sajt. Kikloffolod a húst, beleteszed, felgöngyölöd, bepanírozod és lassú tűzön olajban kisütöd
6/8 anonim válasza:
fokhagymás karaj:
megsózod,paprikás lisztbe kevés olajon minkét oldadalát megsütöd ( csak éppenhogy) majd ha mindet kisütötted,akkor abból az olajból amibe a hús sült pár kanállal átmersz egy tepsibe,bele rakod a húsokat,öntesz alá egy kis vizet, raksz a húsikra aprított fokhagymát és fóliával letakarva 30 percig sütöd,majd leveszed és még 10 percet sütni!
7/8 anonim válasza:
Lecsósan nagyon finom. Elősütöd és lecsóban megpárolod.
8/8 A kérdező kommentje:
Lecsós hús lett belőle (de a többi verziót is kipróbálom majd), hagymát dinszteltem, vágtam rá fagyasztott egész paprikát, meg dobtam bele fagyasztott paradicsomot, aztán rá a húst, kis vizet, átfőztem jól, és paradicsomos rántással besűrítettem, na meg ízesítés (nálam most só, kevés cukor, szerecsendió), és kész :). Ki is tunkoltam a bödönt :) :) . A családom is örül neki, köszi az ötleteket!
2012. máj. 16. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!