Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karajból milyen olcsó, gyors...

Karajból milyen olcsó, gyors és finom ételt tudnék készíteni? Rizskörettel lenne.

Figyelt kérdés

#olcsó #karaj #rizsköret
2012. máj. 16. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi rántva szeretjük legjobban, de megszoktam sütni is, csak sót teszek rá, sok zsírt, amit később kenyérre kenve megeszünk, isteni! Vagy szoktam még tölteni bele tojást, esetleg kolbászt, ha van itthon.
2012. máj. 16. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
huh, azt elfelejtettem írni, hogy szeletelve van a fagyasztóban, és rántott hús nemrég volt. :) más ötlet?
2012. máj. 16. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek a gyümölcsös húst /mi nagyon/, készíthetsz belőle Hawa-i , vagy öszibarackos karajt.
2012. máj. 16. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
..de a lecsós hús is isteni belőle.
2012. máj. 16. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

Megsütöd: 1 órát lefedve sütöd aztán megpirítod

Megtöltöd: hagyma+gomb+sonka összesütve+sajt. Kikloffolod a húst, beleteszed, felgöngyölöd, bepanírozod és lassú tűzön olajban kisütöd

2012. máj. 16. 14:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

fokhagymás karaj:

megsózod,paprikás lisztbe kevés olajon minkét oldadalát megsütöd ( csak éppenhogy) majd ha mindet kisütötted,akkor abból az olajból amibe a hús sült pár kanállal átmersz egy tepsibe,bele rakod a húsokat,öntesz alá egy kis vizet, raksz a húsikra aprított fokhagymát és fóliával letakarva 30 percig sütöd,majd leveszed és még 10 percet sütni!

2012. máj. 16. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Lecsósan nagyon finom. Elősütöd és lecsóban megpárolod.
2012. máj. 16. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Lecsós hús lett belőle (de a többi verziót is kipróbálom majd), hagymát dinszteltem, vágtam rá fagyasztott egész paprikát, meg dobtam bele fagyasztott paradicsomot, aztán rá a húst, kis vizet, átfőztem jól, és paradicsomos rántással besűrítettem, na meg ízesítés (nálam most só, kevés cukor, szerecsendió), és kész :). Ki is tunkoltam a bödönt :) :) . A családom is örül neki, köszi az ötleteket!
2012. máj. 16. 19:52

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!