Szeretnék készíteni valami egyszerű süteményt. Ötletek?
Figyelt kérdés
Egyszerű, kezdőknek való, de mégis nagyon finom sütit szeretnék készíteni. A hozzávalók olcsóak legyenek. A csokis süti felejtős, de kakaós viszont jöhet. Lécci írjatok süteményneveket vagy recepteket! Köszönöm.:))2012. máj. 3. 15:21
1/5 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az Intelligens krémest.
Ezt a receptet használom, nekem bevált:
Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Csinálj egy piskóta tésztát, főzz ki 2-3 cs. pudingot, tegyél bele 1 tejfölt, és öntsd a piskóta tésztára. Be a sütőbe, 175-180 fokon, 25-30 percig sütöd. Ha kihűlt, akkor szeleteled.
4/5 anonim válasza:
valóban nagyon egyszerű, és olcsó süti a kakaóslepény.
25 deka liszt, 25 deka cukor, 2,5 deci tej, 10 deka vaj/margarin, 1 tojás, 1 csomag sütőpor.4 deka keserű kakaópor.
a vajat a tojással, cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tejet, majd a sütőporos lisztet. végül a kakaót.
180 fokra előmelegített sütőben sütjük, tűpróbáig.
Tortaalapnak is kitűnő. önmagában porcukrozva, vagy lekvárral, krémmel megtöltve is nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!