Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Összeugrik sütéskor a karaj,...

Összeugrik sütéskor a karaj, mit tegyek másképp?

Figyelt kérdés

Kiklopfolva, sütőben szeretem megsütni a karajt, egyszerűen megsózva, borsozva, mustározva, de felére összeugrik. :(

Van ötletetek, hogy maradjon nagyobb?


2012. aug. 4. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél be kétszer akkora szeleteket, és akkor pont megfelelő méretre megy össze. Mást nem tudsz tenni. Valószínűleg a hentes vízbe áztatta a húst, hogy az jól megszívja magát, és többet nyomjon.
2012. aug. 4. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem, tapasztalatom, minden hús össze ugrik, még a csirke is. (a Tescóba csináltak olyant bele injekciózták a folyadékot nehezebb legyen) De elsősorban az a hús amelyik zsíros, az biztos kisebb lesz, ha sok vizet tartalmaz az is. (a szélét szokták be vagdalni egy pár helyen ha inas, a kunkorodás ellen)
2012. aug. 4. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
A húsokat a tepsibe mindig szorosan egy más mellé rakjuk.
2012. aug. 4. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
Eleve valamennyire összeugrik, próbáld ki, hogy nem klopfolod.
2012. aug. 4. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 A kérdező kommentje:

Affene, azt hittem, én csinálok valamit rosszul. :(

Szorosan egymás mellé teszem őket mindig.

Szóval bele kell törődni, hát kár.


köszi a válaszokat!

2012. aug. 4. 20:44
 6/13 dev dam ***** válasza:
100%
vágdosd be a széleit
2012. aug. 4. 22:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont!!!!A széleit 4 helyen bevagdosod és úgy klopfolod ki,utána panír és sütés,garantáltan nem ugrik össze!!!
2012. aug. 4. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 A kérdező kommentje:
köszi, kipróbálom!
2012. aug. 4. 23:29
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha pusztán a méretcsökkenést érted az összeugrás alatt, akkor az ellen nem tehetsz semmit, az attól függ, hogy mennyire zsíros vagy vizes a hús. Mindegyik összemegy valamennyire.

A "felpöndörödés" ellen jó, ha bevágod a hús szélét. Akkor is összemegy, de szebb, mutatósabb marad.

2012. aug. 5. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 A kérdező kommentje:
Bevagdosva is összement... na mindegy. Köszi mindenkinek.
2012. aug. 5. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!