Hamburgerhús összeugrik! Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Kézzel formázom, meglapítom, és sütéskor veszít az átmérőjéből, viszont vastagabb lesz. Próbáltam úgy is hogy kinyújtottam és kiszaggattam, de ugyanez az eredmény. Hol kúrtam el? Többször kellene ledarálnom?2012. febr. 23. 15:59
1/5 anonim válasza:
En csak tippelek,talan több benne a marha hus.
2/5 anonim válasza:
minden hús veszít az átmérőjéből. És nyomni kéne a tetejét, hogy ne legyen magasabb
3/5 anonim válasza:
Szerintem túl zsiros a hus! Én is kisérletezem mert nekem is ez a bajom!
4/5 anonim válasza:
Szerintem ez normális, de ha másnak más a tapasztalata akkor írjon.
5/5 anonim válasza:
Ez így okés. A húsok sütés hatására veszítenek a folyadéktartalmukból. Főzésnél is. Figyeld meg, hogy ha olajon pirítasz darált husit, akkor az is 'összemegy'. A hambihusival ugyanez a helyzet.
Mindenhol így írják a recept mellé is, hogy össze fog menni, de magasabb lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!