Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Összeugrik sütéskor a karaj,...

Összeugrik sütéskor a karaj, mit tegyek másképp?

Figyelt kérdés

Kiklopfolva, sütőben szeretem megsütni a karajt, egyszerűen megsózva, borsozva, mustározva, de felére összeugrik. :(

Van ötletetek, hogy maradjon nagyobb?


2012. aug. 4. 20:20
1 2
 11/13 doboszoli ***** válasza:

A bevagdosás jó ötlet.

Ha csontosan sütöd,(szeleteltesd fel a hentessel, mert speciális eszközt igényel), szebb is lesz, nem is ugrik össze.

Tudom, hogy a karajcsont, meg a húsleves, de egy róka, egy bőr...

2012. aug. 5. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
Kicsit összeugrik sajnos így is ha bevagdosod,nekünk is...,de ha nagyon összeugrik,akkor az lehet,hogy telenyomják vízzel,és ezért!Multikban NE vásárolj karajt,mi is a fővám téri csarnokban szoktunk vásárolni,ott annyira talán nem vizezik.
2012. aug. 5. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy nem klopfolod.
2012. aug. 5. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!