Összeugrik sütéskor a karaj, mit tegyek másképp?
Figyelt kérdés
Kiklopfolva, sütőben szeretem megsütni a karajt, egyszerűen megsózva, borsozva, mustározva, de felére összeugrik. :(
Van ötletetek, hogy maradjon nagyobb?
2012. aug. 4. 20:20
11/13 doboszoli válasza:
A bevagdosás jó ötlet.
Ha csontosan sütöd,(szeleteltesd fel a hentessel, mert speciális eszközt igényel), szebb is lesz, nem is ugrik össze.
Tudom, hogy a karajcsont, meg a húsleves, de egy róka, egy bőr...
12/13 anonim válasza:
Kicsit összeugrik sajnos így is ha bevagdosod,nekünk is...,de ha nagyon összeugrik,akkor az lehet,hogy telenyomják vízzel,és ezért!Multikban NE vásárolj karajt,mi is a fővám téri csarnokban szoktunk vásárolni,ott annyira talán nem vizezik.
13/13 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy nem klopfolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!