Jó lesz úgy a pogácsa, ha nem hűtőbe teszem, hanem melegen 2 órát kelesztem?
Figyelt kérdés
15 perc múlva lejár a 2 óra és akkor kinyújtanám és kiszaggatnám. Jó lesz így is, attól h nem hűtőbe raktam éjszakára? Köszi
Ez a recept egy ismerőstől, kóstoltam és nagyon finom volt az övé:
1 kg liszt
2 db ráma kocka
1 pohár 450g-os 20%os tejföl
1 élesztő
1 dl tej
1 kanál só
1 mokkás kanál cukor
20 dkg trapista
4 db tojás sárgája
2013. jan. 21. 16:00
1/5 anonim válasza:
Nem mert ennek a tésztának a pihentetés a lényege .a sok vaj miatt .. Ettöl lesz még 2 nap múlva is puha .
Mivel a tészta sok zsiradékot tartalmaz ezért a sütésnél figyelj oda. Amikor már csak ez a 4-5 perc van, vissza ki kell venni az, sütöböl . / Mert a zsiradék miatt tovább sül. Igy nem fog kiszáradni a pogácsa..
2/5 A kérdező kommentje:
akkor oda az egész? azt mondta az ismerősöm ha nem rakom be éjszakára akkor min. 2 órát pihentessem. már több mint két órája pihen, szépen feljött.
2013. jan. 21. 16:19
3/5 A kérdező kommentje:
és te ezt meddig sütnéd? 20-25 perc?
2013. jan. 21. 16:20
4/5 anonim válasza:
kb 20-25 percig kell sütni ,dfe látni fogod ,hogy mikor jó..
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! első pogácsám lesz :) remélem sikerül azért :)
2013. jan. 21. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!