Lángos tésztája ha megkelt akkor ujra át kell gyurni es ugy szagattni? Vagy ha kis gombosokat gyurok és ugy kelesztem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 10:34
1/2 anonim válasza:
Igen egy kicsit át kell gyúrni, így is levegő kerül közé és könnyebb lesz.
az egészből kell szaggatni kis darabokat, amit olajos kézzel szépen széthúzni, és mehet a forró olajba /zsírba.
2/2 anonim válasza:
de annyit előre gyárthatsz, amennyi a következő adagba megy. vagyis folyamatos és gyors legyen a sütés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!