Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Segítene valaki?

Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Pogácsát fogok sütni. Sajttal szórtat, és szezámmagosat.

A kérdésem a következő: Meg kell pirítani a szezámmagot, vagy majd sütés közben megpirul?

Teljesen zöld színű a tasakban.

A segítségeket, válaszokat előre is köszönöm!



2013. jan. 12. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:
A szezámmagot elvileg nem kell megpirítani, a pogácsán majd megsül. De ha zöld színű, akkor ott valami minőségi probléma lehet. A szezámmagnak fehérnek kellene lennie
2013. jan. 12. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat fehér, kibontottam. A tasakon zöld.
2013. jan. 12. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Jól van:)

Akkor csak szórd rá a pogácsára, és majd a sütőben megpirul annyira, amennyire kell!

2013. jan. 12. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :-)
2013. jan. 12. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:
A sütésnél is vigyázz, nehogy túlpiruljon. ha barnulni kezdne takard le fóliával pár percre, ha még a pogácsa nem lenne kész.
2013. jan. 12. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Jaj, már készen vagyok! Nagyon finom lett, és marha jól néz ki!:-)
2013. jan. 12. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
:) Akkor már csak enni kell. Jó étvágyat!
2013. jan. 12. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Kértek? ;-)
2013. jan. 12. 18:59

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!