Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Pogácsát fogok sütni. Sajttal szórtat, és szezámmagosat.
A kérdésem a következő: Meg kell pirítani a szezámmagot, vagy majd sütés közben megpirul?
Teljesen zöld színű a tasakban.
A segítségeket, válaszokat előre is köszönöm!
2013. jan. 12. 13:21
1/8 anonim válasza:
A szezámmagot elvileg nem kell megpirítani, a pogácsán majd megsül. De ha zöld színű, akkor ott valami minőségi probléma lehet. A szezámmagnak fehérnek kellene lennie
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat fehér, kibontottam. A tasakon zöld.
2013. jan. 12. 13:31
3/8 anonim válasza:
Jól van:)
Akkor csak szórd rá a pogácsára, és majd a sütőben megpirul annyira, amennyire kell!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :-)
2013. jan. 12. 13:45
5/8 anonim válasza:
A sütésnél is vigyázz, nehogy túlpiruljon. ha barnulni kezdne takard le fóliával pár percre, ha még a pogácsa nem lenne kész.
6/8 A kérdező kommentje:
Jaj, már készen vagyok! Nagyon finom lett, és marha jól néz ki!:-)
2013. jan. 12. 17:38
7/8 anonim válasza:
:) Akkor már csak enni kell. Jó étvágyat!
8/8 A kérdező kommentje:
Kértek? ;-)
2013. jan. 12. 18:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!