Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az alábbi tortára lenne...

Az alábbi tortára lenne ötletetek, hogy lehetne elkészíteni? Tippek, javaslatok?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy bármilyen más "trollface" tortát készítettek már? A fondantot nem szeretem, a marcipánt a párom nem...Borításra egyéb ötlet? A tejszín nagyon szétfolyna? :-S

2013. jan. 15. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
vastag csoki máz , tejszín nem folyik nagyon szét csak jó mínőségüt vegyél . tegyél vagy szelatint vagy habfixálot hozzá..
2013. jan. 15. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet az interneten rendelni fényképes ostyát. Azt simán a vajkrémre is rá lehet tenni
2013. jan. 15. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Csoki.

Lidl-ben pl. kapható saját márkás bevonó, amit vízben zacskóban kell felmelegíteni (asszem lehet mikróban is). Van belőle vaníliás is, az fehér, ugyanígy fog kinézni.

Egy ilyen tortához két csomaggal vennék, én egy kisebb kuglófot épp be tudok vonni egy csomaggal.

2013. jan. 15. 13:56
 4/7 A kérdező kommentje:

meg is fogom nézni:D

köszönöm:)

2013. jan. 15. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Fehér csoki, azzal is szépen be lehet vonni .
2013. jan. 15. 14:51
 6/7 A kérdező kommentje:
És milyen lesz, ha csokitortát (mármint kakaósat) fehércsokival akarok bevonni? Vagy ne variáljak annyit ? :D
2013. jan. 15. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen ok lesz, csak fedje szépen be, ne üssön át rajta a torta csokis krémje .
2013. jan. 15. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!