Baconbe göngyölt csirkemáj. Ezt szeretném holnap elkészíteni, de milyen köret illik hozzá?
Ha finom, nem száraz krumplipürét tudsz készíteni akkor nem lesz túl tömény.
Én tejet és vajat adok hozzá és a krumplipüré finom, krémes, habos, könnyű lesz.
Mi ezzel szoktuk enni.
Ha a megmaradt szalonnából kisült szafttal is meglocsolod a krumplipürét tálalásnál akkor még finomabb lesz! :)
Gyakorlatilag minden klsszikus illik hozzá, a krumplipürét én is aláhúzom, de hagymás törtkrumplival,sültkrumplival vajban párolt petrezselymeskrumplival, majonézeskrumplival, mexikóis rizzsel vagy rizibizivel is finom.
ha nem majonézes a köret, valami friss saláta illik mellé.
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólását, minden hova ment a zöld kéz, jó ötletek.
Húú, már nagyon rég ettem krokettet :)
Én vajjal és tejföllel készítem a krumplipürét :) Valószínű maradok is akkor a krumplipürénél :)
Szóval a véleményem az lett, h nekem nem passzolt hozzá a krumplipüré, mint ahogy sejtettem, így túl fujtós... Legközelebb sima párolt rizzsel próbálom ki :)
Köszönöm még egyszer mindenkinek a hozzászólást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!