Üveges lecsót (paprika, paradicsom van benne) hogy kell elkészíteni, ha csak úgy, kenyérrel szeretnénk elfogyasztani?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 12:23
2/7 anonim válasza:
Én szoktam egy kis hagymát dinsztelni alá, arra ráöntöm az üveget lecsót, felforrósítom, ütök rá tojást,azzal is átsütöm és Jó étvágyat!
3/7 anonim válasza:
Szerintem is dinsztelthagyma alá, úgy van valami lecsó íze, nem csak paradicsomszószos paprika. ettől kezdve, mint a friss lecsót, lehet kolbásszal, tojásaal dúsítani, friss kenyérrel fogyasztani.
de lehet úgy is kezdeni, hogy egy kis föstölt szalonnán megdinsztelni a hagymát...
4/7 A kérdező kommentje:
jó, jó, de még nincs benne semmi ízesítő. Az mi legyen?
2013. jan. 3. 14:18
5/7 anonim válasza:
1-2 szelet szalonnát kisütni, egy nagy fej hagymát a zsírjában megdinsztelni, mehet bele pár karika kolbász is, majd 1 kk pirospaprika, bele a lecsó és összefőzni, virsli is finom bele.
6/7 anonim válasza:
Lecsóba nem szoktam són és őrölt paprikán kívül más fűszert tenni, ízesítő a jó kis házi füstölt szalonna és kolbász, esetleg füstölt virsli.
7/7 anonim válasza:
A szalonnát, kolbászt már én is ajánlottam, van azokban annyi íz, hogy nem kell pluszba semmi sem. először kóstold meg magában, mert lehet, hogy olyan savanyú, hogy egy kis cukrot kell beletenni, hogy elfogadható legyen.
ez frissnél sem ritka, ha nagyon savanyú a paradicsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!