Karfiolleveshez mi illik?
Figyelt kérdés
Már nem tudom kitalálni mit főzzek. Karfiolleves (habarással készített) mellé ti mit csinálnátok? Kifőttészta kivételével és sültet se szeretnék, mert most volt. Valami finom és ízletes ételt nem tudnátok mondani (ami nem is drága)?2013. jan. 14. 21:27
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, nem is rossz ötlet, már régen volt.
2013. jan. 14. 21:38
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos nálunk a tökfőzeléket egyedül én eszem meg, a gyerekeim és a párom se szereti, így nagyon ritkán csinálok (magamnak).
2013. jan. 14. 21:42
5/12 anonim válasza:
Ha gazdagon csinálod a karfiollevest pl. csirkehússal,zöldségekkel és szaggatsz bele galuskát(én így szoktam)Akkor én sütit sütök ált. utána , pl. almás v. túrós pite,gofri,palacsinta.
6/12 anonim válasza:
Szerintem is valami édeset, mert a karfiolleves elég laktató. Palacsinta vagy nálunk nagy sláger a fánk.
7/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó és habarod vagy berántod vagy nem kell? A süti is jó ötlet, köszi!
2013. jan. 14. 22:06
8/12 A kérdező kommentje:
Fááánk, na ez tetszik!! Lehet azt csinálok!!
2013. jan. 14. 22:07
9/12 anonim válasza:
sajtos tejfölös lángos
husos palacsinta
rizskoch csokiöntettel
nudli
túrógombóc
krumplistészta
káposztástészta
rizseshús
tarhonyáshús
krumplipüré rántott sajt, tartár
rizibizi rántott gombafejek sajtmártással
galuska sajtszósszal
hagymásmáj főtt krumplival
gofri
10/12 anonim válasza:
Pités vagyok.Én berántom,és amikor kész van,akkor szoktam egy kicsi tejfölt hozzákeverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!