Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Füstölt csülköt szeretnék...

Füstölt csülköt szeretnék sütni szilveszterkor sütőben. De úgy, hogy nem főzöm előre, hanem egészben, lassan sütve. Milyen technikát, praktikát és fűszereket ajánlotok hozzá?

Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 16:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ne itt trollkodjál már te nagyon kontár!


Egy füstölés előtt alaposan besózzák a húst, a víztartalma drasztikusan leszökken, az ilyen húst ne jó sütésre!

Persze, meg lehet sütni, egy teniszlabdát is meg lehet.


Csak ez az oldal elvileg a hasznaos válaszokról szólna, nem arról, hogy valaki segítséget kér, és úgy álljunk hozzá, hogy persze, ha azt akarsz sütni süss azt, szarni bele.


Nem elvárt választ kell adni, hanem hasznosat.

Úgyhogy művelődj egy kicsit, mielőtt legközelebb olyan témában akarsz nyilatkozni, amiben teljesen dilettáns vagy.

2012. dec. 28. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/22 anonim ***** válasza:

"Minden hust meg lehet sütni lassan, elég gőzzel párolva. "


XD!

Láttál te már élőben egy jól pácolt/füstölt csülköt, vagy csak egyszer véletlenül odakapcsoltál a paprika tévére?


Vagy inkább az alapokkal kezdjük, hogy mi a definíciója a sütésnek, meg a gőzben párolásnak? :)

2012. dec. 28. 17:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/22 anonim ***** válasza:
17%

1* Előző napi munkái. Egy kedves mosollyal a hentes szívét is meglágyíthatja. Így előkészítve a vásárlás pozitív feltételeit kérjen egy szép húsos nyers, füstöletlen csülköt. Tiszta, folyó csapvíz alatt jó alaposan mossa és tisztítsa meg az esetlegesen rajtamaradt szőröktől.


Egy egyszer használatos borotva erre a célra a legmegfelelőbb. A csülök bőrét irdalja be mindkét oldalán vagy akár körkörösen egészen a húsig. Közepesen sózza be és tegye egy kerámia tálba.



2* Amíg a só "dolgozik" a húson készítse el a csülökpácot. Törjön le három gerezd fokhagymát, öntsön hozzá fél dl olíva vagy étolajat, két teáskanálnyi dijoni mustárt, őröljön hozzá friss fekete vagy színes borsot, két - három apróbbra morzsolt szárított babér levelet és egy teáskanálnyit a piros arany házilag készített változatából. Az egészet jó alaposan keverje össze.


Tipp: Az az igazság, hogy a pácolás akkor hozza a legjobb eredményt ha a pác is jól összeérik. Ez azt jelenti, hogy ha Ön a legtökéletesebb megoldásra törekszik akkor a páclevet készítse el egy - két órával a csülök pácolása előtt. Így az ízek tökéletesen összeérnek. Természetesen a hűtőszekrényben tartsa és néhányszor akár keverje is át.


3* A csülökpáccal jó alaposan kenje be az egész csülköt. Egyetlen milliméternyi helyet se hagyjon "szárazon". Ahol lehetséges ott a bőr alá benyúlva is pácolja be a húst. Takarja le alufóliával vagy folpackal és tegye a hűtő legalsó polcára (ott hidegebb van) minimum 12 - 16 órára de maximum egy napra.


Tanács: A pácolást igazán megéri legalább fél nappal a sütés előtt elvégeznie. Ne felejtse el figyelembe venni a friss hús eltarthatóságának idejét ami nem több 2 - 3 napnál 0 - 4°C fokon és főként betartandó ez az idő a bőrös és csontos húsoknál. Teljesen téves az a hit, hogy a pácolt húsok tovább eltarthatóak. Sok komoly ételmérgezés fordult már elő e szabályok áthágása és tévhitek miatt.


4* Sütés előtt 15 - 20 perccel a pataki cserépedénybe, a tetejébe is engedjen tiszta vizet, hogy jól megszívja magát vízzel. Ez a víz a sütés kezdeti fázisában gőzzé alakul át, így előpárolja az ételt, amitől különösen puha és omlós lesz. Mielőtt betenné a sütőbe szórja meg egész köménymaggal.


A csülköt alsó/felső sütési üzemmódban természetesen letakarva süsse 200°C fokon. 20 - 30 percenként forgassa meg a csülköt a cserépedényben. A sütési idő 2 - 2¼ óra. Bő 1¼ óra elteltével öntse ki a cserépedényből a keletkezett zsiradékot tegyen a csülök mellé egy - két magházától eltávolított almát héjával felfelé és locsolja meg 2 - 3 dl jófajta (pl. cseh vagy szlovák) világos sörrel.


Villával megszúrva győződjön meg róla, hogy jó puha e a csülökhús és az utolsó egy órában fedő nélkül pirítsa szép pirosra a csülköt, természetesen ekkor is fordítsa meg félidőben.


Vigyázzon! A cserépedény forró! Óvatosan manipuláljon vele és ha Ön a forgatáskor kiveszi a sütőből mindig készítse el előre a helyet ahová gyorsan leteheti. A sütő ajtaját pedig csukja ilyenkor vissza.


FONTOS MEGJEGYZÉS! A sütési hőfokot és időt az Ön sütőjének típusa (gáz, villany, régebbi, modern, stb.) nagyban befolyásolhatja! Ezért ha van, hagyatkozzon saját tapasztalataira és megszokott hőfok beállításaira, ha nincs az általam megadott értéken belül, főleg a sütési folyamat vége felé vizuálisan gyakrabban ellenőrizze a készre sütés folyamatát. A bemutatásra kerülő összes recept egybeépített, kerámialapos, villany üzemű sütőben készül.


5* A készre sült csülköt tegye egy vágódeszkára és csontozza ki. A csülökben két nagy csont található. Első lépésként vágja ketté és leválasztva a porcról vegye ki a kisebb csontot, majd a vastagabb csont mentén haladva bontsa le róla a húst. Ön akkor sütötte meg jól a csülköt ha a hús a csonttól szépen elválik. A bevagdalt bőr mentén szeletelje fel a kicsontozott csülökhúst.


Tanács: Ha mégsem, nyugodtan tegye még vissza a sütőbe. A kicsit megkésett ebéd, vacsora jobb megoldás mint a rágós, mi több nyers hús tálalása. A bevagdalt bőr mentén szeletelje fel a kicsontozott csülökhúst.

Folytatás a galéria alatt! >>>



gy olíva olaj, két teáskanálnyi dijoni mustár, frissen őrölt fekete vagy színesbors, 2 - 3 szárított babérlevél, egy teáskanálnyi házi piros arany, egy teáskanálnyi egész köménymag, 1 - 2 db alma, 2 - 3 dl világos sör.



1* Előző napi munkái. Egy kedves mosollyal a hentes szívét is meglágyíthatja. Így előkészítve a vásárlás pozitív feltételeit kérjen egy szép húsos nyers, füstöletlen csülköt. Tiszta, folyó csapvíz alatt jó alaposan mossa és tisztítsa meg az esetlegesen rajtamaradt szőröktől.


Egy egyszer használatos borotva erre a célra a legmegfelelőbb. A csülök bőrét irdalja be mindkét oldalán vagy akár körkörösen egészen a húsig. Közepesen sózza be és tegye egy kerámia tálba.



2* Amíg a só "dolgozik" a húson készítse el a csülökpácot. Törjön le három gerezd fokhagymát, öntsön hozzá fél dl olíva vagy étolajat, két teáskanálnyi dijoni mustárt, őröljön hozzá friss fekete vagy színes borsot, két - három apróbbra morzsolt szárított babér levelet és egy teáskanálnyit a piros arany házilag készített változatából. Az egészet jó alaposan keverje össze.


Tipp: Az az igazság, hogy a pácolás akkor hozza a legjobb eredményt ha a pác is jól összeérik. Ez azt jelenti, hogy ha Ön a legtökéletesebb megoldásra törekszik akkor a páclevet készítse el egy - két órával a csülök pácolása előtt. Így az ízek tökéletesen összeérnek. Természetesen a hűtőszekrényben tartsa és néhányszor akár keverje is át.


3* A csülökpáccal jó alaposan kenje be az egész csülköt. Egyetlen milliméternyi helyet se hagyjon "szárazon". Ahol lehetséges ott a bőr alá benyúlva is pácolja be a húst. Takarja le alufóliával vagy folpackal és tegye a hűtő legalsó polcára (ott hidegebb van) minimum 12 - 16 órára de maximum egy napra.


Tanács: A pácolást igazán megéri legalább fél nappal a sütés előtt elvégeznie. Ne felejtse el figyelembe venni a friss hús eltarthatóságának idejét ami nem több 2 - 3 napnál 0 - 4°C fokon és főként betartandó ez az idő a bőrös és csontos húsoknál. Teljesen téves az a hit, hogy a pácolt húsok tovább eltarthatóak. Sok komoly ételmérgezés fordult már elő e szabályok áthágása és tévhitek miatt.


4* Sütés előtt 15 - 20 perccel a pataki cserépedénybe, a tetejébe is engedjen tiszta vizet, hogy jól megszívja magát vízzel. Ez a víz a sütés kezdeti fázisában gőzzé alakul át, így előpárolja az ételt, amitől különösen puha és omlós lesz. Mielőtt betenné a sütőbe szórja meg egész köménymaggal.


A csülköt alsó/felső sütési üzemmódban természetesen letakarva süsse 200°C fokon. 20 - 30 percenként forgassa meg a csülköt a cserépedényben. A sütési idő 2 - 2¼ óra. Bő 1¼ óra elteltével öntse ki a cserépedényből a keletkezett zsiradékot tegyen a csülök mellé egy - két magházától eltávolított almát héjával felfelé és locsolja meg 2 - 3 dl jófajta (pl. cseh vagy szlovák) világos sörrel.


Villával megszúrva győződjön meg róla, hogy jó puha e a csülökhús és az utolsó egy órában fedő nélkül pirítsa szép pirosra a csülköt, természetesen ekkor is fordítsa meg félidőben.


Vigyázzon! A cserépedény forró! Óvatosan manipuláljon vele és ha Ön a forgatáskor kiveszi a sütőből mindig készítse el előre a helyet ahová gyorsan leteheti. A sütő ajtaját pedig csukja ilyenkor vissza.


FONTOS MEGJEGYZÉS! A sütési hőfokot és időt az Ön sütőjének típusa (gáz, villany, régebbi, modern, stb.) nagyban befolyásolhatja! Ezért ha van, hagyatkozzon saját tapasztalataira és megszokott hőfok beállításaira, ha nincs az általam megadott értéken belül, főleg a sütési folyamat vége felé vizuálisan gyakrabban ellenőrizze a készre sütés folyamatát. A bemutatásra kerülő összes recept egybeépített, kerámialapos, villany üzemű sütőben készül.


5* A készre sült csülköt tegye egy vágódeszkára és csontozza ki. A csülökben két nagy csont található. Első lépésként vágja ketté és leválasztva a porcról vegye ki a kisebb csontot, majd a vastagabb csont mentén haladva bontsa le róla a húst. Ön akkor sütötte meg jól a csülköt ha a hús a csonttól szépen elválik. A bevagdalt bőr mentén szeletelje fel a kicsontozott csülökhúst.


Tanács: Ha mégsem, nyugodtan tegye még vissza a sütőbe. A kicsit megkésett ebéd, vacsora jobb megoldás mint a rágós, mi több nyers hús tálalása. A bevagdalt bőr mentén szeletelje fel a kicsontozott csülökhúst.

Folytatás a galéria alatt! >>>



gy olíva olaj, két teáskanálnyi dijoni mustár, frissen őrölt fekete vagy színesbors, 2 - 3 szárított babérlevél, egy teáskanálnyi házi piros arany, egy teáskanálnyi egész köménymag, 1 - 2 db alma, 2 - 3 dl világos sör.



1* Előző napi munkái. Egy kedves mosollyal a hentes szívét is meglágyíthatja. Így előkészítve a vásárlás pozitív feltételeit kérjen egy szép húsos nyers, füstöletlen csülköt. Tiszta, folyó csapvíz alatt jó alaposan mossa és tisztítsa meg az esetlegesen rajtamaradt szőröktől.


Egy egyszer használatos borotva erre a célra a legmegfelelőbb. A csülök bőrét irdalja be mindkét oldalán vagy akár körkörösen egészen a húsig. Közepesen sózza be és tegye egy kerámia tálba.



2* Amíg a só "dolgozik" a húson készítse el a csülökpácot. Törjön le három gerezd fokhagymát, öntsön hozzá fél dl olíva vagy étolajat, két teáskanálnyi dijoni mustárt, őröljön hozzá friss fekete vagy színes borsot, két - három apróbbra morzsolt szárított babér levelet és egy teáskanálnyit a piros arany házilag készített változatából. Az egészet jó alaposan keverje össze.


Tipp: Az az igazság, hogy a pácolás akkor hozza a legjobb eredményt ha a pác is jól összeérik. Ez azt jelenti, hogy ha Ön a legtökéletesebb megoldásra törekszik akkor a páclevet készítse el egy - két órával a csülök pácolása előtt. Így az ízek tökéletesen összeérnek. Természetesen a hűtőszekrényben tartsa és néhányszor akár keverje is át.


3* A csülökpáccal jó alaposan kenje be az egész csülköt. Egyetlen milliméternyi helyet se hagyjon "szárazon". Ahol lehetséges ott a bőr alá benyúlva is pácolja be a húst. Takarja le alufóliával vagy folpackal és tegye a hűtő legalsó polcára (ott hidegebb van) minimum 12 - 16 órára de maximum egy napra.


Tanács: A pácolást igazán megéri legalább fél nappal a sütés előtt elvégeznie. Ne felejtse el figyelembe venni a friss hús eltarthatóságának idejét ami nem több 2 - 3 napnál 0 - 4°C fokon és főként betartandó ez az idő a bőrös és csontos húsoknál. Teljesen téves az a hit, hogy a pácolt húsok tovább eltarthatóak. Sok komoly ételmérgezés fordult már elő e szabályok áthágása és tévhitek miatt.


4* Sütés előtt 15 - 20 perccel a pataki cserépedénybe, a tetejébe is engedjen tiszta vizet, hogy jól megszívja magát vízzel. Ez a víz a sütés kezdeti fázisában gőzzé alakul át, így előpárolja az ételt, amitől különösen puha és omlós lesz. Mielőtt betenné a sütőbe szórja meg egész köménymaggal.


A csülköt alsó/felső sütési üzemmódban természetesen letakarva süsse 200°C fokon. 20 - 30 percenként forgassa meg a csülköt a cserépedényben. A sütési idő 2 - 2¼ óra. Bő 1¼ óra elteltével öntse ki a cserépedényből a keletkezett zsiradékot tegyen a csülök mellé egy - két magházától eltávolított almát héjával felfelé és locsolja meg 2 - 3 dl jófajta (pl. cseh vagy szlovák) világos sörrel.


Villával megszúrva győződjön meg róla, hogy jó puha e a csülökhús és az utolsó egy órában fedő nélkül pirítsa szép pirosra a csülköt, természetesen ekkor is fordítsa meg félidőben.


Vigyázzon! A cserépedény forró! Óvatosan manipuláljon vele és ha Ön a forgatáskor kiveszi a sütőből mindig készítse el előre a helyet ahová gyorsan leteheti. A sütő ajtaját pedig csukja ilyenkor vissza.


FONTOS MEGJEGYZÉS! A sütési hőfokot és időt az Ön sütőjének típusa (gáz, villany, régebbi, modern, stb.) nagyban befolyásolhatja! Ezért ha van, hagyatkozzon saját tapasztalataira és megszokott hőfok beállításaira, ha nincs az általam megadott értéken belül, főleg a sütési folyamat vége felé vizuálisan gyakrabban ellenőrizze a készre sütés folyamatát. A bemutatásra kerülő összes recept egybeépített, kerámialapos, villany üzemű sütőben készül.


5* A készre sült csülköt tegye egy vágódeszkára és csontozza ki. A csülökben két nagy csont található. Első lépésként vágja ketté és leválasztva a porcról vegye ki a kisebb csontot, majd a vastagabb csont mentén haladva bontsa le róla a húst. Ön akkor sütötte meg jól a csülköt ha a hús a csonttól szépen elválik. A bevagdalt bőr mentén szeletelje fel a kicsontozott csülökhúst.


Tanács: Ha mégsem, nyugodtan tegye még vissza a sütőbe. A kicsit megkésett ebéd, vacsora jobb megoldás mint a rágós, mi több nyers hús tálalása. A bevagdalt bőr mentén szeletelje fel a kicsontozott csülökhúst.

Folytatás a galéria alatt! >>>



gy olíva olaj, két teáskanálnyi dijoni mustár, frissen őrölt fekete vagy színesbors, 2 - 3 szárított babérlevél, egy teáskanálnyi házi piros arany, egy teáskanálnyi egész köménymag, 1 - 2 db alma, 2 - 3 dl világos sör.



1* Előző napi munkái. Egy kedves mosollyal a hentes szívét is meglágyíthatja. Így előkészítve a vásárlás pozitív feltételeit kérjen egy szép húsos nyers, füstöletlen csülköt. Tiszta, folyó csapvíz alatt jó alaposan mossa és tisztítsa meg az esetlegesen rajtamaradt szőröktől.


Egy egyszer használatos borotva erre a célra a legmegfelelőbb. A csülök bőrét irdalja be mindkét oldalán vagy akár körkörösen egészen a húsig. Közepesen sózza be és tegye egy kerámia tálba.



2* Amíg a só "dolgozik" a húson készítse el a csülökpácot. Törjön le három gerezd fokhagymát, öntsön hozzá fél dl olíva vagy étolajat, két teáskanálnyi dijoni mustárt, őröljön hozzá friss fekete vagy színes borsot, két - három apróbbra morzsolt szárított babér levelet és egy teáskanálnyit a piros arany házilag készített változatából. Az egészet jó alaposan keverje össze.


Tipp: Az az igazság, hogy a pácolás akkor hozza a legjobb eredményt ha a pác is jól összeérik. Ez azt jelenti, hogy ha Ön a legtökéletesebb megoldásra törekszik akkor a páclevet készítse el egy - két órával a csülök pácolása előtt. Így az ízek tökéletesen összeérnek. Természetesen a hűtőszekrényben tartsa és néhányszor akár keverje is át.


3* A csülökpáccal jó alaposan kenje be az egész csülköt. Egyetlen milliméternyi helyet se hagyjon "szárazon". Ahol lehetséges ott a bőr alá benyúlva is pácolja be a húst. Takarja le alufóliával vagy folpackal és tegye a hűtő legalsó polcára (ott hidegebb van) minimum 12 - 16 órára de maximum egy napra.


Tanács: A pácolást igazán megéri legalább fél nappal a sütés előtt elvégeznie. Ne felejtse el figyelembe venni a friss hús eltarthatóságának idejét ami nem több 2 - 3 napnál 0 - 4°C fokon és főként betartandó ez az idő a bőrös és csontos húsoknál. Teljesen téves az a hit, hogy a pácolt húsok tovább el

2012. dec. 28. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/22 anonim ***** válasza:
34%

A csülök bőrét irdalja be mindkét oldalán vagy akár körkörösen egészen a húsig. Közepesen sózza be és tegye egy kerámia tálba.



2* Amíg a só "dolgozik" a húson készítse el a csülökpácot. Törjön le három gerezd fokhagymát, öntsön hozzá fél dl olíva vagy étolajat, két teáskanálnyi dijoni mustárt, őröljön hozzá friss fekete vagy színes borsot, két - három apróbbra morzsolt szárított babér levelet és egy teáskanálnyit a piros arany házilag készített változatából. Az egészet jó alaposan keverje össze.


Tipp: Az az igazság, hogy a pácolás akkor hozza a legjobb eredményt ha a pác is jól összeérik. Ez azt jelenti, hogy ha Ön a legtökéletesebb megoldásra törekszik akkor a páclevet készítse el egy - két órával a csülök pácolása előtt. Így az ízek tökéletesen összeérnek. Természetesen a hűtő vízzel. Ez a víz a sütés kezdeti fázisában gőzzé alakul át, így előpárolja az ételt, amitől különösen puha és omlós lesz. Mielőtt betenné a sütőbe szórja meg egész köménymaggal.


A csülköt alsó/felső sütési üzemmódban természetesen letakarva süsse 200°C fokon. 20 - 30 percenként forgassa meg a csülköt a cserépedényben. A sütési idő 2 - 2¼ óra. Bő 1¼ óra elteltével öntse ki a cserépedényből a keletkezett zsiradékot tegyen a csülök mellé egy - két magházától eltávolított almát héjával felfelé és locsolja meg 2 - 3 dl jófajta (pl. cseh vagy szlovák) világos sörrel.


Villával megszúrva győződjön meg róla, hogy jó puha e a csülökhús és az utolsó egy órában fedő nélkül pirítsa szép pirosra a csülköt, természetesen ekkor is fordítsa meg félidőben.


Vigyázzon! A cserépedény forró! Óvatosan manipuláljon vele és ha Ön a forgatáskor kiveszi a sütőből mindig készítse el előre a helyet ahová gyorsan leteheti. A sütő ajtaját pedig csukja ilyenkor vissza.


FONTOS MEGJEGYZÉS! A sütési hőfokot és időt az Ön sütőjének típusa (gáz, villany, régebbi, modern, stb.) nagyban befolyásolhatja! Ezért ha van, hagyatkozzon saját tapasztalataira és megszokott hőfok beállításaira, ha nincs az általam megadott értéken belül, főleg a sütési folyamat vége felé vizuálisan gyakrabban ellenőrizze a készre sütés folyamatát. A bemutatásra kerülő összes recept egybeépített, kerámialapos, villany üzemű sütőben készül.


5* A készre sült csülköt tegye egy vágódeszkára és csontozza ki. A csülökben két nagy csont található. Első lépésként vágja ketté és leválasztva a porcról vegye ki a kisebb csontot, majd a vastagabb csont mentén haladva bontsa le róla a húst. Ön akkor sütötte meg jól a csülköt ha a hús a csonttól szépen elválik. A bevagdalt bőr mentén szeletelje fel a kicsontozott csülökhúst.


Tanács: Ha mégsem, nyugodtan tegye még vissza a sütőbe. A kicsit megkésett ebéd, vacsora jobb megoldás mint a rágós, mi több nyers hús tálalása. A bevagdalt bőr mentén szeletelje fel a kicsontozott

2012. dec. 28. 17:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/22 anonim ***** válasza:
bocs elnyomtam valamit hülyén másolta be a gép...
2012. dec. 28. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/22 doboszoli ***** válasza:

Nem tudom, kitől idézted be a fenti módszert, de azzal a valakivel szívesen töltenék egy napot a konyhában, és csak figyelnék, figyelnék...(különösen, ha csinoska hölgyről van szó, de ez az ügy szempontjából mindegy)

Szerintem tökéletes, profi írás.

2012. dec. 29. 05:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/22 anonim ***** válasza:
Zoli! Te sem a kérdésre válaszoltál, pedig nagyon vártam a jelentkezésedet. Szerinted lehetséges megsütni a füstölt csülköt, vagy nem?
2012. dec. 29. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/22 anonim ***** válasza:

Sült füstölt csülök....



A jóféle füstölt csülköt egyszerűen megfőzöm: megmosom, szőrtelenítem, ha kell :)), majd annyi vízben, amennyi ellepi, puhára főzöm (a füstölt levet nem öntöm ki, hanem a fagyasztóba teszem, később remek lesz leveshez, főzelékhez). Miután megfőtt, kiveszem a vízből, lecsepegtetem és nagyobb darabokra vágom (közben az utamba kerülő csontokat is eltávolítom). Ezután egy zsírral finoman megkent tepsibe ültetem a darabokat bőrükkel felfelé, sört locsolok a húsokra és forró sütőbe tolom pirulni őket.



Amíg a csülköt főzöm, addig megtisztítom a burgonyát, hagymát, majd mindezt feldarabolom, amikor pedig a sütőbe kerül a hús, megsütöm a többi hozzávalót. A kisebb kockákra vágott krumplit olajban sütöm ki, közben a felcsíkozott szalonnát egy serpenyőben elkezdem zsírjára sütni. Amikor pirulni kezd, hozzáteszem a felszeletelt vöröshagymát és együtt megpirítom. Tálaláskor egy tűzálló tálba (nagy mennyiségnél tepsibe) rétegezem, alulra kerül a burgonya, rá a csülökdarabok, majd az egészet a hagymás szalonnával fedem. Sütőben néhány perc alatt kissé átforrósítom és már mehet is az asztalra. Tejfölös uborkasalátát, kovászos uborkát vagy más savanyúságot kínálok mellé.

2012. dec. 29. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos tanácsaitokat,csak annyit erről a csülökről,hogy tulajdonképpen Tescós csülökről van szó,ami nem hiszem,hogy drasztikusan lenne füstölve,mint például egy igazi jó parasztcsülök.

Nagyon érdekel a válaszotok,köszönöm.

2012. dec. 29. 20:31
 20/22 doboszoli ***** válasza:

Szándékosan nem akartam "bíró" lenni de:

Nálam a sült csülök, mint minden sült, csak nyers húsból elképzelhető. (ld. első válasz).

Oka az, hogy a füstöltből készített sült, pörkölt, de még a káposzta is nekem túl töménynek hat.

2012. dec. 30. 05:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!